Zalige kerstvlucht

Kerst event

HAL 25 zet de traditie voort; Zalige Kerstvlucht is terug van weggeweest!

Zalig HAL diner

De HAL als toevluchtsoord op Kerstavond, want niemand mag alleen zijn met Kerst. We stoken de Hal met liefde op, mengen culturen in een stampende pot en smelten alle warme harten samen voor één groots diner! Iedereen is welkom. Met kleine prijzen voor een kleine portemonnee. Mogelijk gemaakt door mensen met een groot hart. Samen maken we er één groot feest van met muziek, acts en belevenissen voor alle leeftijden.

Tickets

Er zijn twee soorten kaarten te koop.

Een duoticket zodat je iemand mee kunt nemen die wel wat extra liefde en aandacht verdient in de donkere maanden.

Daarnaast is er ook een donatie kaartje. Die kun je kopen zodat wij die kunnen weggeven aan iemand die de financiële middelen ontbreekt om zelf een kaartje te kopen. LET OP: Je ontvangt na aanschaf een van een donatie kaartje een e-ticket, deze kun je dus NIET zelf gebruiken of weggeven, wij doen dat voor je. Als je zelf wil komen koop je een duoticket.

We werken hiervoor samen met lokale initiatieven als Actief Talent, Stichting de Vrolijkheid, de voedselbank, de daklozenopvang en het asielzoekerscentrum om zo de kaarten op de juiste plekken te krijgen. 

Eten

Elk kaartje is inclusief een lekker kom snert van Proev. Daarnaast nodigen we iedereen uit om zelf ook wat eten mee te nemen om op tafel te zetten en te delen. Heb je nog een gaatje over? Dan staat Klaas voor je klaar met heerlijke portie friet.

Programma

Deze Kerstavond staat in het teken van ontmoetingen in een gloeiende en theatrale HAL. 

Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom. Neem plaats aan een 40 meter lange tafel, die feestelijk gedekt is. Diverse acts maken het tot een waar spektakel. Er is muziek van onder andere Herr Alt, een optreden van Orchestre Partout, maar ook een schommelende kerstboom en een brommercross.

Praktische info

Tijden: 17.00 – 22.00

  • Inloop: 17.00 – 18.00
  • Eten: 18.00 – 20.00
  • Let op: Wees op tijd! Vanaf minuut 1 is er van alles te beleven.

Tickets: Neem iemand mee ticket (2 pers.) €15.00 | Donatie ticket €7.50
Ticketlink: Tickets

Sponsors

Jumbo Alkmaar, Scholten, Buurderij, EkoPlaza, MvdMfonds, Lorenz Schilderwerken en Kees Bolten Cultuurfonds