Zalige kerstvlucht

Kerst event

HAL 25 zet de traditie voort; Zalige Kerstvlucht is terug van weggeweest!

Zalig HAL diner

Niemand alleen met kerst. We stoken de Hal met liefde op, mengen culturen in een stampende pot en smelten alle warme harten samen voor één groots diner! Iedereen is welkom. Met kleine prijzen voor een kleine portemonnee. Mogelijk gemaakt door mensen met een groot hart. Samen maken we er één groot feest van met muziek, acts en belevenissen voor alle leeftijden.

Tickets

Er zijn twee soorten kaarten te koop. Een duoticket zodat je iemand mee kunt nemen die wel wat extra liefde en aandacht verdient in de donkere maanden. Daarnaast is er ook een donatie kaartje. Die kun je kopen zodat wij die kunnen weggeven aan iemand die de financiële middelen ontbreekt om zelf een kaartje te kopen. We werken hiervoor samen met lokale initiatieven als Actief Talent, Stichting de Vrolijkheid, de voedselbank, de daklozenopvang en het asielzoekerscentrum om zo de kaarten op de juiste plekken te krijgen.

Eten

Elk kaartje is inclusief een lekker bord veganistische snert van Proev. Daarnaast nodigen we iedereen uit om zelf ook wat eten mee te nemen om op tafel te zetten en te delen.

Programma

Deze Kerstavond staat in het teken van ontmoetingen, gelijkheid, plezier en verwondering.

Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom. Neem plaats aan een superlange tafel, die gedekt is voor iedereen. Diverse acts maken het tot een waar spektakel. Er is muziek van onder andere Herr Alt, een optreden van Orchestre Partout, maar ook een schommelende kerstboom en een brommercross.

Praktische info

Deuren open: 17.00
Deuren sluiten: 22.00
Eten: 18.00
Tickets: Neem iemand mee ticket (2 pers.) €15.00 | Donatie ticket €7.50
Ticketlink: Tickets