See your heart as a rhythm

Performance

See Your Heart As A Rhythm – vervangend programma!

See Your Heart As A Rhythm – vervangend programma!

Wegens ziekte van Jasper Stadhouders zijn we genoodzaakt het programma van vanavond aan te passen… Maar niet getreurd; Joske Koning staat gewoon op de vloer!

Zij neemt je mee in haar onderzoek over de liefde en alle vormen die wij mensen verzinnen om een relatie aan te gaan en te behouden. Joske draagt voor uit ‘come as you are'(Emily Nagoski) en ‘vagina biography'(Naomi Wolf), deelt de mooiste erotische gedichten en meer lekkers om in de stemming te komen.

Daarna starten de partyqueens Maya en Stefnitz de afterparty!

Samenwerking Poppodium Victorie

Deze voorstelling betekent ook de eerste samenwerking tussen poppodium Victorie en HAL 25. En wordt door de 2 organisaties samen mogelijk gemaakt.

HAl-baas Ervin Skelic vindt samenwerking met andere culturele organisaties in de stad belangrijk:

“Poppodium Victorie en HAL 25 kunnen elkaar heel goed aanvullen. Vooral voor kleinere en meer experimentele programmering is dat keihard nodig. Het is nieuw en onontdekt, dus je moet meer doen om publiek bekend te maken met het aanbod. We trekken nu samen met Victorie op in de productiekosten en in de marketing bij de voorstelling van Joske.”

After party

Na de voorstelling is er een gratis toegankelijke afterparty met Maya en Stefnitz.

Maya laat je dansen en ronddobberen in een verwarrende cocktail van samba, cumbia, en meer muziekstijlen die rond de evenaar schuren. Ze is niet vies van disco en als het moet voegt ze er een vleugje bubbeling aan toe om je eigen Hollandse houterigheid te doen vergeten.

Stefnitz mixt een brouwsel van rollende ritmes en prikkelende percussie met uitstapjes naar tropische bass, breaks en psychedelische elektronica afgetopt met een snufje acid disco. 

Zet deze twee party queens bij elkaar en het kan zomaar opeens volledig uit de hand lopen.

Praktische info

Tijd: 20.30 – 00.00
Deuren open: 19.30
Voorstelling: 20.30 – 21.20
Tickets: €14,50 incl. fee