See your heart as a rhythm

Performance

Voorstelling

Je hart is een ritme. Een constante groove die veranderlijk is. Hoe ga je om met de tijdelijkheid van de liefde? Dit eigenzinnige duo neemt je mee in een concert als een klank-oorkaan, waarin je de pulse van je eigen hart ontdekt. Een openhartig concert waarin Joske Koning en Jasper Stadhouders zich met free-jazz, improvisatie en fysieke performance overgeven aan de transformaties van het hart.

See your heart as a rhythm is de nieuwe voorstelling van Joske Koning; deze up-and-coming theatermaker, actrice en zangeres maakt urgente, taboedoorbrekende, integere performances. In dit project werkt ze met Jasper Stadhouders, een van de meest uitdagende gitaristen in de hedendaagse jazz -en improvisatiemuziek.

Samenwerking Poppodium Victorie

Deze voorstelling betekent ook de eerste samenwerking tussen poppodium Victorie en HAL 25. En wordt door de 2 organisaties samen mogelijk gemaakt.

HAl-baas Ervin Skelic vindt samenwerking met andere culturele organisaties in de stad belangrijk:

“Poppodium Victorie en HAL 25 kunnen elkaar heel goed aanvullen. Vooral voor kleinere en meer experimentele programmering is dat keihard nodig. Het is nieuw en onontdekt, dus je moet meer doen om publiek bekend te maken met het aanbod. We trekken nu samen met Victorie op in de productiekosten en in de marketing bij de voorstelling van Joske.”

After party

Na de voorstelling is er een gratis toegankelijke afterparty met Maya en Stefnitz.

Maya laat je dansen en ronddobberen in een verwarrende cocktail van samba, cumbia, en meer muziekstijlen die rond de evenaar schuren. Ze is niet vies van disco en als het moet voegt ze er een vleugje bubbeling aan toe om je eigen Hollandse houterigheid te doen vergeten.

Stefnitz mixt een brouwsel van rollende ritmes en prikkelende percussie met uitstapjes naar tropische bass, breaks en psychedelische elektronica afgetopt met een snufje acid disco. 

Zet deze twee party queens bij elkaar en het kan zomaar opeens volledig uit de hand lopen.

Praktische info

Deuren open: 19.30
Voorstelling: 20.30 – 21.20, na de voorstelling is er een afterparty met Maya en Stefnitz
Duur: 50 min
Taal: Nederlands en Engels
Tickets: €14,50 incl fee
Ticketlink: Tickets