Pro Wrestling Holland

Worstelpartijen in de HAL!

Zaterdag 5 augustus! Pro Wrestling Holland Live in HAL 25!

Bij de meeste Nederlanders beter bekend als ‘show worstelen’, heeft een rijke geschiedenis en heeft in de jaren ’80 en ’90 namen voortgebracht als Hulk Hogan, Andre The Giant, The Undertaker en The Rock.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is pro wrestling niet alleen een Amerikaanse aangelegenheid. De sport is al geruime tijd razend populair in heel Europa en Nederland heeft al jaren een eigen organisatie genaamd Pro Wrestling Holland, waar professionele worstelaars worden opgeleid en evenementen worden georganiseerd.

Pro Wrestling Holland staat bekend om zijn spectaculaire, adrenaline-pompende live shows. Of je nu een doorgewinterde fan bent of voor het eerst kennismaakt met PWH, onze live shows hebben voor ieder wat wils. Van high-flyers tot brute krachtpatsers, onze worstelaars zijn stuk voor stuk absolute atleten die je versteld zullen doen staan. Sinds 2006 is PWH actief met het organiseren van Pro Wrestling-shows die door de jaren heen meerdere malen de landelijke media behaalden.

De liveshows van gemiddeld twee en een half uur zijn het best te omschrijven als theatrale atletiek. Met een doorlopend verhaal van rivaliteit onder de PWH sterren en een dosis actie, spektakel en humor zijn de shows vermakelijk voor jong en oud. De vaste PWH fans zijn dan ook luidkeels aanwezig tijdens de shows, laten zich horen voor hun favoriete worstelaars en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bereid je voor op een avond vol spektakel, actie en entertainment die je nog lang zal bijblijven.

Mis deze kans niet en wees getuige van de meest spectaculaire live wrestling-show van Nederland, PWH Live!

Handige informatie:
Deuren open: 16:00
Start show: 17:00

Afterparty: 20:00