Popronde

Acoustic Asshole, Josimar Gomes, VULVA

MAAK JE KLAAR VOOR DE POPRONDE!
We hebben een hete collectie aanstormende muzikanten bij elkaar verzameld voor een HALtastische Popronde! Live muziek van 3 muzikanten, elk enig in zijn soort. Ervaar het zelf en reis tijdens de Popronde naar de Pettemerstraat 15 voorrrrrr:

19:00 – ACOUSTIC ASSHOLE
Een project van singer-songwriter Ouwe Kut, (alias Theo Wesselo, alias Rembo, alias Ted Hausmagger). Elk optreden nodigt hij wel lokale bevriende muzikanten en dichters uit om op het podium te komen musiceren en discussiëren. ACOUSTIC ASSHOLE staat voor vette songs, poëzie op een bedje van slechtbesnaard machismo.

21:00 JOSIMAR GOMES
Josimar Gomes is niet in een hokkie te stoppen: als artiest/songschrijver mixt hij zo soul, hiphop & RnB in zijn eigen repertoire. Vorig jaar dropte hij singles als de geromantiseerde ‘Her Tone’ tot aan de reality check van ‘The Black Experience’. Ook heeft hij vorig jaar de bladen Vogue & Elle bereikt met zijn muziek. Pak je ladder, want deze gast klimt naar de top!

23:00 AFSLUITER: VULVA
Een Rotterdams post-punk/stoner-doomduo bestaande uit twee huisgenoten Kim Hoorweg (bas/vocals) en Nadia van Osnabrugge (drums/vocals). Ze zijn heftig beïnvloed door bands als Kyuss, OM, IDLES en Viagra Boys. Het gaat van trage, slepende riffs naar repetitieve snelle herrie, geschreeuw, gegil tot grote hoogtepunten. Oeh. Het zorgt er gegarandeerd voor dat je BEWEEGT.

Check het hele programma in Alkmaar: https://www.popronde.nl/steden/alkmaar