PEESHOW: Peep Performance Clubavond

Clubavond

Je zit in een toiletcabine, de plastic wanden trillen mee op de dreunende bas. In het flikkerende licht zie je een kleine opening in de wand. Dan is het aardedonker en langzaam schijnt het rode gedimde licht vanuit de opening naar binnen. Het heeft een hallucinerende werking. Je weet niet zeker of dat wat je ziet, wel echt is…

Het is alsof je in een andere dimensie kijkt, recht in de baarmoeder van het creatie-universum. Vormen, figuren, kleuren en perspectief veranderen. Je bent de aanschouwer van de constante cyclus van creatie en destructie, van geboorte en dood. 

De Peep Performance Clubavond is een experimentele clubavond met de allereerste Peep Performance van Annica Muller in de Peeshow. Met live muziek, DJ’s, visuals en spoken word. 

Ook met Merel Severs, Milou van Duijnhoven, Khadija El Kharraz Alami, Isabelle Houdtzagers en Leila van Wetten.

PEESHOW

De PEESHOW: Het enige echte ronddraaiende bouwtoilettentheater van Alkmaar! Beleef een unieke theaterervaring vanuit jouw eigen privécabine (door een kunstenaar omgetoverde bouwtoilet), terwijl voor je een artiest in 360° optreedt! Bekijk alle info op onze PEESHOW-pagina.