Peep Performance

Rituele Rave Experience

TIJDEN

VR. 19/11: 19:00 & 21:30 
ZA. 20/11: 17:00 & 20:00

Beleef de Peep Performance in HAL 25! Het nieuwste werk en regiedebuut van Annica Muller. Geef je over aan deze rituele rave waar peepshow en performance in elkaar overlopen. 

Je bent alleen. De plastic wanden van de ruimte trillen mee op de dreunende bas. In het flikkerende licht zie je een kleine opening voor je. Dan is het aardedonker en langzaam schijnt het rood gedimde licht naar binnen. Het heeft een hallucinerende werking. Je weet niet zeker of dat wat je ziet, wel echt is. Terwijl de bastonen aanzwellen, veranderen vormen, figuren, kleuren en perspectief. Je bent de aanschouwer van de constante cyclus van creatie en destructie, van geboorte en dood. 

Annica: “Peep Performance is een rituele rave. Een rave in het kaliber van de Berlijnse Berghain; een club waar maatschappelijke status quo buiten de deuren wordt gehouden. Een vrijplaats waar extremiteit en uiterste tot de cohesie behoren. Het oogt als een duistere en snoeiharde omgeving; maar in werkelijkheid heerst er een cultuur van openheid en vrijheid. Het dansende, zwetende publiek celebreert seksualiteit, identiteit en inclusiviteit.”

Spelers: Merel Severs, Milou van Duijnhoven en Leila van Wetten 
Muziek: Robert Dender en Harold Koopman
Regie: Annica Muller

Coaching: Martine Manten

Randprogrammering: Fae Fortune, Knipøg, Ginger Verhagen, Tamara Roos en DJ’s

Peep Performance is een productie van Hollandse Luchten