Noord-Hollands Bierfestival

Het is tijd voor het Noord-Hollands Bier Festival! Twee dagen lang en de tweede editie in HAL 25.

Vrijdag 17 juni: 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 18 juni: 12.00 -23.00 uur

Je startpakket bestaat uit een glas in bruikleen, vijf muntjes en een boekje met informatie over het aanbod. Voor een lijst met deelnemers, check de facebook van NHBF.

Wij kunnen vast verklappen dat Brouwerij de Moersleutel natuurlijk weer van de partij zal zijn. Noord-Holland heeft een rijke biercultuur, met zo’n 170 brouwerijen. Van Texel tot Amsterdam, van Haarlem tot Enkhuizen: in Noord-Holland wordt bier niet alleen gedronken, maar ook gebrouwen. Noord-Hollandse brouwers experimenteren met nieuwe stijlen en ingrediënten en laten zich inspireren door smaken van over de hele wereld. Dat maakt het proeven van Noord-Hollands bier ook zo leuk.

Op het NHBF gaat ’t van zoet naar bitter, van hoppig naar moutig, en zelfs van chocolade naar grapefruit… Zoveel is er mogelijk met Noord-Hollands bier. Een unieke kans om het rijke bierlandschap van Noord-Holland te leren kennen.

Het festival wordt georganiseerd door team NHBF, The Scrapyard en Bierconsumentenverening PINT. Voor PINT leden is er tevens een gratis muntje af te halen bij de PINT stand.