JAZZ 25 PRESENTEERT: ELEMENTS

Jazz

Jazz 25 is een nieuw initiatief van HAL 25 en SBS Jazz; live jazzmuziek bij HAL 25! Denk aan de sfeer van Jazzclubs in de jaren 50 en 60, spannende live jazz in een clubsfeer… muziek op het scherp van de snede, waarbij de live muziek omlijst wordt met DJ’s die hun guilty pleasure uitleven: pure Jazz draaien! Je kunt het nu beleven in HAL 25!


Op vrijdag 15 juli presenteren we de vierde editie van deze serie met weer een geweldige band: ELEMENTS!! Eigenzinnige Jazz met een belangrijke plek voor de composities van Thomas Hans.


Speels, krachtig, melancholisch, broeierig, verstild…, zomaar een aantal typeringen voor dedo or het Elements Kwintet vertolkte composities van pianist Thomas Hans.
De muziek van dit ensemble is een spannende mix van hedendaagse jazz met verrassende arrangementen en sprankelende solo’s. De strakke, maar even zo vaak luchtige stukken bieden alle ruimte voor de solisten om te excelleren.


Op vrijdag 15 juli wordt het Kwintet gecompleteerd door altsaxofonist Wim Lammen,
bekend van Hot Club De Frank en de Molenaar Big Band en zijn zoon Thomas, aanstormend talent op de trombone.


Beleef deze live Jazz eens op een nieuwe, bijzondere muziekplek in Alkmaar!

Karel Daran Scharten: drums
Wim Lammen: altsax
Thomas Lammen: trombone
Thomas Hans: piano
Andreas Keesman: contrabas

DJs: Il Disco en Jazzjugler

Aanvang: 18.00, kom alvast van te voren een drankje doen op het zonnige terras. Daarnaast hebben we ook een foodtruck met diverse vega(n) junkfood.

live muziek: 20.30 uur
HAL 25, Pettemerstraat Alkmaar
Entree: € 12,-

Haal hier je tickets!!