Halternatief – Never Been to Berlin

De live-act Never Been to Berlin neemt luisteraars mee op reis naar onbekend terrein. Dit zanger/producer-duo, bestaande uit Midnight Phone Carl (Sander Kaatee) en Goossie Dilligans (Goya Buitenhuis), maakt meeslepende engelstalige dancemuziek en tapt inspiratie uit allerlei genres.

Op hun debuutalbum ‘Aha-Erlebnis’ (2020) hoor je betoverende trance, opzwepende pop en ronduit beukende beats. Ondanks dat dit album in het begin van de pandemie werd uitgebracht, gaf Never been to Berlin diverse live shows op Grunnsonic, in EM2 als support van De Likt, Smudged en sloten ze De Hollander af op Grasnapolsky. In juli vliegen de mannen voor enkele shows in onder andere de Cross Club naar Praag en sluiten ze het seizoen af met shows op Nacht van de Kaap en de Museumnacht in Groningen. 

De EP ‘Junction’ die uitkomt in de lente van 2022 belooft introspectieve luisternummers maar ook tracks om helemaal op los te gaan tijdens liveshows. 

Never been to Berlin begint met spelen rond 21:00.

Na het optreden van Never been to Berlin zal Bart Buur AKA Buur de avond opluisteren, een DJ/Producer afkomstig uit Utrecht. Als een nieuw gezicht in de scene, wil hij zich onderscheiden door een positieve, zeer dansbare energie naar de dansvloer te brengen met zijn vrolijke, kleurrijke producties. Met een paar radio-optredens en kleine gigs onder zijn riem is Buur nog lang niet uitgespeeld.INFO EN TICKETS
Voorverkoop: €6,-
Deur: €7,50

PROGRAMMA
18:00 – deur open
21:00 – Never Been to Berlin