Halternatief: Crossing Currents

Hoe flexibel kun je je op blijven stellen in een steeds veranderende omgeving? Een interdisciplinaire voorstelling met 4 dansers over onuitputtelijk aanpassingsvermogen.

Hoe flexibel kun je zijn in een steeds veranderende omgeving? In ‘Crossing Currents’ tonen makers Sanne Clifford (choreograaf en danser) en Talitha Schiffer (‘artitect’/beeldend kunstenaar) het contrast tussen de dynamische, maar ook kwetsbare kant van vier dansers en de veranderende landschappen van in elkaar passende objecten. Steeds weer wordt hen gevraagd: hoe ga je om met deze situatie? Beweeg je mee, of vecht je liever tegen het gewicht of de obstakels om je heen?


Credits
Concept: Sanne Clifford & Talitha Schiffer
Choreografie: Sanne Clifford
Decor/Parts concept: Talitha Schiffer
Dans: Sanne Clifford, Anastasia Kostner, Sandra Kramerova & Teresa Santos
Compositie/muziek: Jeske de Blauw
Artistieke coaching: Pia Meuthen
Licht: Ellen Knops
Productie: Sanne Clifford & Co, Talitha Schiffer
Fotografie: Rashel van der Schaaf

INFO EN TICKETS
Entree: €12,-

PROGRAMMA
18:00 deur open
20:30 – 21:30 Crossing Currents
21:00 – 1:00 DJ duo Manteuffel Metaphors

Het DJ duo Manteuffel Metaphors is ontstaan in 2015. In eerste instantie als een levend en bevriend Shazam apparaat, in tweede instantie omdat hun muziekstijl- en smaak naadloos op elkaar aansluit. Gemene deler in deze muzieksmaak is terug te herleiden aan hun voorliefde voor vinyl en soulfull Detroit techno, maar ook met warme housesounds komen zij perfect uit de voeten. Komt dat luisteren!

Crossing Currents is mede mogelijk gemaakt door NORMA Feniks Fonds, Amsterdam Fonds voor de Kunst, Alkmaar Maakt Het!, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland, BIM Projects en Stichting Sanne Clifford & Co.

http://www.sanneclifford.nl/
https://www.instagram.com/sanneclifford/
https://www.facebook.com/sannecliffordchoreography

https://talithaschiffer.com/
https://www.instagram.com/talithaschiffer/