ENGINE OFF

HAL TAKE-OVER

Een ontmoeting tussen Klassieke muziek, Opera en absurdistisch teksttheater. Een theatraal concert waarin je geest met je aan de haal gaat. 

Met drie zangers en drie acteurs werken theatermaker Quintijn Relouw en pianist Koenraad Spijker samen in ENGINE OFF. In drie hoofdstukken maakt het publiek een fysieke en mentale reis door van een grote opgeblazen buitenkant, naar een complexe en bedrieglijke binnenwereld.

ENGINE OFF is een muzikale reis dwars door het menselijk gestel heen. Via Beckettiaanse taferelen en een ruwe mash-up van Mozart en Ligeti is Engine Off een zoektocht naar grip, voelen en innerlijke rust.

Deze productie is ontwikkeld in samenwerking met HAL25, het Koninklijk Conservatorium Den Haag en de Toneelacademie Maastricht. Mede mogelijk gemaakt door cultuurfonds Alkmaar Maakt Het.

ENGINE OFF is gemaakt door Quintijn Relouw en Koenraad Spijker. De performers zijn afkomstig van het conservatorium in Den Haag en de Toneelacademie in Maastricht.

TICKETS // ZATERDAG 6 MEITICKETS // ZONDAG 7 MEI

HAL 25 TAKE-OVER wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland en het KBC Fonds

Meer muzikale prikkels na ENGINE OFF?
Je ticket voor zaterdag 6 mei is ook geldig voor de afterparty in HAL 25! Meer informatie over de DOZO after met Young Ahmed vind je hierrrrr.