FUZZ 25

BISMUT // CHIEF OF SMOKE & meer!

Toe aan een flinke bak stoner, doom, psychedelic én wat gekkigheid?! FUZZ 25 is hét psychedelisch rockfestival in het dampende HAL 25.

PROGRAMMA

15:00 – inloop op het HAL-terras, incl. eten & entertainment
19:00 – Start FUZZ-show in HAL 25
19:30 – 20:00   BLACK LIVER
20:25 – 20:55   TER ZIELE
21:20 – 22:00   CHIEF OF SMOKE
22:25 – 23:25   BISMUT
23:55 – 00:30   CERVUS

LINE-UP

Black Liver

Lokale helden Black Liver spelen ‘stoner/sludge’ met een punk vibe, geïnspireerd door bands als Orange Goblin, Black Label Society en Kyuss.

“Met ons debuutalbum in de steigers kijken we ernaar uit om Alkmaar op stelten te zetten met onze uptempo zware riffs en een hoop geschreeuw.”

Ter Ziele

Doom, sludge, post metal.
Na jaren spelen in verschillende bands, was het voor drummer Jouke (ex-Wakeful, ex-Super Star Gods) tijd om zijn eigen weg te volgen. Hij wilde muziek maken met mensen met dezelfde voorliefde voor zwaargewichten als Yob, Ufomammut, Amenra, Cult Of Luna en Sumac. Hij liep Patrick (Deadspeak) tegen het lijf en het idee om samen muziek te maken volgde snel. Uiteindelijk vonden ze Marc (ex-Ganos Lal) als gitarist. Erik (ex-13 Steps) als zanger maakte de band compleet.

De verschillende muziekachtergronden en de jaren bandervaring komen op het podium harmonieus samen in een duistere mix van doom, sludge en postmetal met als doel de luisteraar mee te nemen in een zwaarmoedige en emotioneel expressieve maalstroom.

Deze gloednieuwe band brengt in 2021 de eerste muziek uit. Maak kennis met Ter Ziele!

Chief of Smoke

‘Echte authentieke stoner met een doom- randje’. Volg ze op Bandcamp.


Bismut

Ze omschrijven zich als: ‘heavy instrumental progressive psych uit Nijmegen’. Ze hebben een gloednieuwe plaat uitgebracht: Retrocausality.

Cervus

‘Heavy 70’s geïnspireerde Stonerrock met een flinke dosis doom’

Cervus, opgericht in 2016, is een zeskoppige Psychedelic Stoner Doom-band uit Amsterdam.