DE ZITCLUB: BAZ REZNIK X GEENRADIO

Westcoast Sound of Holland

Join da Zitclub deze zaterdag met the one and only: Baz Reznik! Van 21:00 tot 01:00 heerlijke tunes voor een lekker weekend.
Cheers!

TICKETS & INFO

Terras open: 16.00 uur
Baz Reznik: 21.00 – 01.00 uur

Tickets verkrijgbaar in de ticketshop

Baz Reznik

CORONAHEILIGE HALREGELS

Voorafgaand aan het evenement wordt er gevraagd of je klachten hebt of iemand in je omgeving ziek is geweest. Kun je alles met ‘ja’ beantwoorden? Dan mag je naar binnen!
Daarnaast vragen we je contactgegevens achter te laten.

** #1 KLACHTEN? BLIJF THUIS**
Natuurlijk begrijpen we dat je niet kunt langskomen wanneer je ziek, verkouden of corona-gerelateerde klachten hebt. Laat het ons weten via geenradio1@gmail.com en we zorgen voor de terugbetaling van je tickets.

**#2 HOUD AFSTAND**
Zorg dat je 1,5 meter afstand bewaart met andere bezoekers. De HAL is gróót, er is genoeg ruimte voor iedereen. Easy peasy.

**#3 LAAT MEUBELS STAAN**
Onze opstelling is ingericht volgens adviezen van de RIVM. Er is ruimte om bij je vrienden in de buurt te zijn, zonder te dicht bij anderen te komen.

**#4 PRAAT MET ONS**
Zie je verbeterpunten? Kunnen we iets veranderen zodat je je veiliger of meer op je gemak voelt? Geef het aan, dan kunnen we er iets aan doen!

**#5 BLIJVEN LACHEN**
Nu is ‘t klaar met het serieuze gedoe. Doe is gek en glimlach!

Deze regels zijn ook nog ter plekke te vinden. Mocht het je allemaal even teveel worden en snap je er niks meer van… vraag het ons.

Toegang: 7,50 euro