BAR 25 – Young Ahmed

Een nieuwe en vaste vrijdagavond in het HAL café!

INTRO
Acht HAL residenten verzorgen ééns in de twee maanden de muzikale invulling en programmering van hun eigen, vaste (cafe)(club)avond. Van vette electro tot diepe house, van knetterharde drum & bass tot funky hiphop.

We beginnen vroeg op de avond (18.00-21.00) in caféstand en op een muzikaal relaxt niveau. Onze foodtruck is dan open met vega(n) junkfood. Later op de avond (vanaf 21.00) voeren we het geluid op, dimmen we de lampen en gaan we over op clubstand.

INFO & TICKETS
Deuren open om 18.00 | 18.00-21.00 entree vrij | Vanaf 21.00 betaald entree: vvk €6 (incl. fee) & deur €7,50

LINE-UP
Young Ahmed is een jong collectief van DJ’s en producers van elektronische, bass-heavy muziek. Ze draaien een lekker diverse mix van dub, electro, house, techno en alles wat daartussen zit.

Surgeles
Surgeles (Kole Leijen) is een echte muzikant met veel energie en is al van jongs af aan bezig met muziek. In 2005, tijdens het bijwonen van een show van Jeff Mills, slaagde Surgeles erin om een ​​demo-cd aan The Wizard te geven. De volgende dag ontving hij een persoonlijke mail van Jeff Mills waarin hij stelde dat zijn muziek geweldig klonk en dat het hem inspireerde om Surgeles een mix te laten maken voor zijn Purpose Maker Label. Daarna volgende al snel eigen feesten en platenlabel en diverse samenwerkingen met de groten der aarde.

Vinyl-nihil, 1 van de dj’s van het eerste uur van de zitclub opent de avond. Verwacht een mix van funk en soul en dat waar hij zin in heeft.