BAR 25 – VibesAndStuff hosted by Stevo

INTRO
Acht HAL residenten verzorgen ééns in de twee maanden de muzikale invulling en programmering van hun eigen, vaste (cafe)(club)avond. Van vette electro tot diepe house, van knetterharde drum & bass tot funky hiphop.

We beginnen vroeg op de avond (18.00-21.00) in caféstand en op een muzikaal relaxt niveau. Onze foodtruck is dan open met vega(n) junkfood. Later op de avond (vanaf 21.00) voeren we het geluid op, dimmen we de lampen en gaan we over op clubstand.

INFO & TICKETS
Deuren open om 18.00 | 18.00-21.00 entree vrij | Vanaf 21.00 betaald entree: vvk €6 (incl. fee) & deur €7,50

LINE-UP
Hiphop in Alkmaar kan niet zonder jongens als Stevo, die al sinds mensenheugenis de vetste beats en breaks aan elkaar weet te lassen. Maakt samen met onze andere resident Il Disco deel uit van de roemruchte Beats from the streets crew.

Gast dj: Phatcase

Miss Tahloulah May’s sound is Industrial Electronic Hip Hop. Haar workflow is compleet computerloos (DAWless). Met hardware zoals haar modular system (nicknamed SapG), drum machines en drumstel geeft ze uiting aan haar gevoel en creativiteit.

MTM respecteert Hip Hop’s rijke historie en erfgoed, maar tegelijk voegt ze haar eigen visie toe. “Ik streef ernaar om creatieve Hip Hop instrumentals vol met passie, authenticiteit en mijn liefde voor de cultuur te componeren en delen. Het fundament van deze cultuur zit ‘em in creativiteit, skill en thinkin’ outside the box. Dat is een krachtige basis die bewaard moet blijven.”

www.misstahloulahmay.com

De avond wordt tussen 18.00 en 21.00 geopend door DJ Yodaw aka #Hierisjoost. Draait al een tijd mee in de DJ scene. Sinds eind jaren ’90 op Hiphop events en DJ battles zoals Turntablized en Red Bull 3style. Deze veteraan heeft inmiddels diverse titels op zijn palmares staan. Tegenwoordig draait hij lekkere tunes van allerlei genres, soul, funk, disco, hiphop en electronische tunes en is hij al vaker te gast geweest bij Hal 25. Sit back and enjoy!