BAR 25 – Stefnitz

Een nieuwe en vaste vrijdagavond in het HAL café:
Cafe x Club = BAR 25.

INTRO
Acht HAL residenten verzorgen ééns in de twee maanden de muzikale invulling en programmering van hun eigen, vaste (cafe)(club)avond. Van vette electro tot diepe house, van knetterharde drum & bass tot funky hiphop. 

We beginnen vroeg op de avond (18.00-21.00) in terras modus en op een muzikaal relaxt niveau. Onze foodtruck is dan open met vega(n) junkfood. Later op de avond (vanaf 21.00) voeren we het geluid op, dimmen we de lampen en gaan we over op clubstand.

INFO EN TICKETS
Het HAL terras gaat om 18.00 open, vrij entree.  
Vanaf 21.00 betaald entree: Deur €5,00

LINE UP
HALltime favorite DJ Stefnitz is uitgenodigd een terugkerende avond te organiseren waarbij ze een bevriende muziekfreak meeneemt voor een stevige kruisbestuiving van diverse stijlen en genres.

Daarnaast zal ook DJ Radical Rupert ons verblijden met zijn komst!

Het DJ duo Manteuffel Metaphors is ontstaan in 2015. In eerste instantie als een levend en bevriend Shazam apparaat, in tweede instantie omdat hun muziekstijl- en smaak naadloos op elkaar aansluit. Gemene deler in deze muzieksmaak is terug te herleiden aan hun voorliefde voor vinyl en soulfull Detroit techno, maar ook met warme housesounds komen zij perfect uit de voeten. Komt dat luisteren!