BAR 25 – Stefnitz

Een nieuwe en vaste vrijdagavond in het HAL café:
Cafe x Club = BAR 25.

INTRO
Acht HAL residenten verzorgen ééns in de twee maanden de muzikale invulling en programmering van hun eigen, vaste (cafe)(club)avond. Van vette electro tot diepe house, van knetterharde drum & bass tot funky hiphop. 

We beginnen vroeg op de avond (18.00-21.00) in café modus en op een muzikaal relaxt niveau. Onze foodtruck is dan open met vega(n) junkfood. Later op de avond (vanaf 21.00) voeren we het geluid op, dimmen we de lampen en gaan we over op clubstand.

INFO EN TICKETS
De deuren van het HAL Cafe gaan om 18.00 open, vrij entree. 
Vanaf 21.00 betaald entree: Voorverkoop €6,00 Deur €7,50 
Tickets

LINE UP
HALltime favorite DJ Stefnitz is uitgenodigd een terugkerende avond te organiseren waarbij ze een bevriende muziekfreak meeneemt voor een stevige kruisbestuiving van diverse stijlen en genres.

Deze avond vult ze samen met haar eigen kruisbestuiver Astronuts. Samen vormen ze het stormachtige DJ duo Fairtrade Ravechild.

De Fairtrade Ravechild Foundation is een visioen; deze twee liefhebbers zijn meerdere malen over de rand van de afgrond gesjeesd op zoek naar het geluid van de dieptes. Hun eigen persoonlijke smaken versmelten tot een draaikolk van pure energetische adrenaline.

Een voorproefje van Fairtrade Ravechild @Noorderlicht NDSM:
youtu.be/A3dWYeaEVHI?t=14419

https://soundcloud.com/stefnitz
https://soundcloud.com/astro_nuts

Monsieur Plastique opent de avond met een fijne selectie platen.