BAR 25 – De getver hosted by Cosmic Force

Een nieuwe en vaste vrijdagavond in het HAL café!

INTRO
Acht HAL residenten verzorgen ééns in de twee maanden de muzikale invulling en programmering van hun eigen, vaste (cafe)(club)avond. Van vette electro tot diepe house, van knetterharde drum & bass tot funky hiphop.

We beginnen vroeg op de avond (18.00-21.00) in caféstand en op een muzikaal relaxt niveau. Onze foodtruck is dan open met vega(n) junkfood. Later op de avond (vanaf 21.00) voeren we het geluid op, dimmen we de lampen en gaan we over op clubstand.

INFO & TICKETS
Deuren open om 18.00 | 18.00-21.00 entree vrij | Vanaf 21.00 betaald entree: vvk €10 (incl. fee) & deur €12

LINE-UP
Ben Spaander aka COSMIC FORCE heeft een bonte verzameling DJ’s uit het vat getrokken voor wat een onvergetelijke avond belooft te worden. Wie de nu al legendarische Boiler room set van Ben kent, weet een beetje wat je kan verwachten. Pure energie, liters wodka en de meest vuige, obscure muziek. Van raggende punk tot snoeiharde electro, als het maar knettert en knalt!

Een bonte avond voor de vleermuizen, de freaks en de leipos. Iedereen is welkom, de boel moet helemaal naar de getver, d’r op en d’r over!

Ben Spaander aka COSMIC FORCE begon zijn muzikale carrière al op de jonge leeftijd van 15. Aangetrokken door de (toen) opkomende hiphop/electro scene van begin jaren tachtig, beïnvloed en geïnspireerd door deze frisse hiphop en electro sounds gecombineerd met de meer experimentele muziek van Pierre Henri, Oscar Sala en Kraftwerk, ontwikkelde hij zijn eigen sound. De eerste Cosmic Force-release was in 1996 op Clone Records. Hierna had hij talloze releases onder verschillende pseudoniemen, zoals Ototax, Proskool, Double Dutch en Dr. Switch. Ben wordt naar eigen zeggen gevoed door twee belangrijke invloeden: wodka en de electrogoden. Door die combinatie denkt hij niet meer na over wat hij doet, hij doet gewoon.