BAR 25 – Colores

Een nieuwe en vaste vrijdagavond in het HAL café!

INTRO
Acht HAL residenten verzorgen ééns in de twee maanden de muzikale invulling en programmering van hun eigen, vaste (cafe)(club)avond. Van vette electro tot diepe house, van knetterharde drum & bass tot funky hiphop.

We beginnen vroeg op de avond (18.00-21.00) in terras stand en op een muzikaal relaxt niveau. Onze foodtruck is dan open met vega(n) junkfood. Later op de avond (vanaf 21.00) voeren we het geluid op, dimmen we de lampen en gaan we over op clubstand.

INFO & TICKETS
Deuren open om 18.00 | 18.00-21.00 entree vrij | Vanaf 21.00 betaald entree: Deur €5

LINE-UP

Daniël de Moes (24), geboren en getogen Alkmaarder, is onder zijn pseudoniem ‘Colores’ inmiddels een van de bekende resident-dj’s bij HAL 25. In de voorbije jaren heeft hij zich ontwikkelt tot een veelzijdige en nieuwsgierige vinyl en synthesizer-verzamelaar en is hij bezig met het maken van eigen producties. Zoveel kleuren, zoveel muziek: de tracks in zijn sets laat hij afhangen van de sfeer van de avond. Swingende disco, zomerse house of compacte techno; onder de voorwaarde dat het iets ‘unieks’ moet hebben, of het nu een plaat uit de jaren 90 is of van hedendaagse makelij.

Met zijn eigen avonden bij HAL 25 wil hij jonge DJ’s een podium gunnen om zich te kunnen ontwikkelen en te laten horen, maar uiteraard eigenhandig en zorgvuldig geselecteerd op de beste kwaliteit.