BAR 25 – Baz Reznik

Een nieuwe en vaste vrijdagavond in het HAL café:
Cafe x Club = BAR 25.

INTRO
Acht HAL residenten verzorgen ééns in de twee maanden de muzikale invulling en programmering van hun eigen, vaste (cafe)(club)avond. Van vette electro tot diepe house, van knetterharde drum & bass tot funky hiphop. 

We beginnen vroeg op de avond (18.00-21.00) in café modus en op een muzikaal relaxt niveau. Onze foodtruck is dan open met vega(n) junkfood. Later op de avond (vanaf 21.00) voeren we het geluid op, dimmen we de lampen en gaan we over op clubstand.

INFO EN TICKETS
De deuren van het HAL Cafe gaan om 18.00 open, vrij entree. 
Vanaf 21.00 betaald entree: Voorverkoop €6,00 Deur €7,50 
Tickets

LINE UP
We trappen deze nieuwe avond af met niemand minder dan Baz Reznik, die naam en faam maakt met de welbekende “West coast Sound of Holland, een stijl doordrenkt met invloeden van Italo, electro en techno. Zijn releases op toonaangevende underground labels als Syncom Data, Bunker Records, New York Haunted en zijn eigen DYFR records  worden door DJ’s over de hele wereld gedraaid. Baz draait graag heel divers en weet met zijn jarenlange ervaring iedereen op de dansvloer tot een extatisch hoogtepunt te brengen.

De afgelopen zes jaar heeft de man die we kennen als BRP in de bergen van Oostenrijk gespendeerd. Hij is terug in de lage landen en gaat vanaf nu door het leven als DEGROOT. Thomas heeft zijn platen collectie flink uitgebreid en gaat lekker de breedte in, hij opent de avond tussen 18.00 en 20.00. Achtergrondmuziek bevalt hem het beste, maar hij schuwt de voorgrond ook zeker niet. Verwacht jazz, funk, soul, Zuid Amerikaans, hiphop, disco en obscure uitstapjes.