Iedere maand in het PEESHOW Theater: Hallywood 25! Met elke editie een nieuwe maker die de avond invult met een voorstelling of performance. Of het nu muziek, dans, theater, spoken word, film of iets totáál anders is: laat je verrassen vanuit je eigen privécabine in de PEESHOW!

Deze keer met (tromgeroffel): Circus Andersom!

Circus Andersom

Ze verbinden en ontregelen, met kunstprojecten die zich op de grenzen van ogenschijnlijk onverenigbare gebieden afspelen. Circus Andersom schroomt niet te schuren omdat ze niet geloven in de vastgeroeste wegen van onze hokjesmaatschappij.

Tijden

De voorstelling van Circus Andersom speelt 2 keer: om 19:00 uur en om 21:30 uur.

Doris Vervuurt presenteert in het PEESHOW Theater haar afstudeervoorstelling van de Toneelacademie Maastricht: HOWL. Een samenwerking tussen broer en zus, muziek en theater, componist en regisseur, Mees & Doris Vervuurt.

HOWL

YOURE ALL BEING HERE. YOU’RE HERE RIGHT NOW AND THAT’S WHAT MATTERS, THAT YOU’RE HERE RIGHT NOW. 
LOOKING AT ME.
AND I AM HERE.
AM I?’

Vier spelers zoeken naar bevestiging van hun bestaan. Ze proberen een antwoord te vinden op de vraag: Heb ik een ander nodig om mij te laten weten dat ik besta?   

De makers

Renée de Graaff – Acteur
Ezra Koppejan – Acteur
Rick van der Steen – Acteur
Barend Spaan – Sound design
Isadora Tomasi – Acteur
Doris Vervuurt – Regisseur
Mees Vervuurt – Componist
Zita de Vos – Productie

Met dank aan: Tibor Dieters (poster), Bart van de Woestijne (coach) en Toneelacademie Maastricht, ATD, AHK, HKU en HAL 25.

HOWL is te zien om 16:00 en 20:00 uur.

Burning Butterfly XL is een solovoorstelling van Annica Muller over het nachtelijke leven in stripclub La Luna. Een eigentijdse en theatrale vertelling, die balanceert tussen fictie en docu. Schoonheid en lelijkheid van het geromantiseerde maar grillige nachtleven krijgen vorm.
Een zoektocht naar identiteit en liefde langs de paden van destructiviteit, verslaving en verlossing. Burning Butterfly XL werpt een rauwe blik op man-vrouwverhoudingen, seksualiteit en macht.

De voorstelling is gebaseerd op autobiografische verhalen en interviews met ex-collega’s uit de striptease branche.

De voorstelling speelt om 16:00 en om 20:00 uur in het PEESHOW Theater.

Foto’s: Jean van Lingen

‘Kun je breken met je moeder?’ Deze vraag onderzoekt Joske Koning in haar indringende soloperformance DogWoman. Vanuit de intrigerende setting van een atelierruimte opent ze het gesprek rond het maatschappelijk taboe op breken met je ouders.
Kan de band verbreken? Wat voor effect heeft breken op je?

Met spannende en vlijmscherpe teksten en eerlijk maar genuanceerd spel, beneemt ze haar toeschouwer de adem.

Een kwetsbare solo over de band tussen moeder en dochter.

De voorstelling speelt om 16:00 en om 20:00 uur in het PEESHOW Theater.

Iedere maand in het PEESHOW Theater: Hallywood 25! Dit keer met: Het Kerstcircus!

Kerst in HAL 25

Hooggeëerd publiek! Komt dat zien, maak het mee, in de PEESHOW: het Hallywood 25 Kerstcircus! Een spektakelshow volledig in winterse kerstsfeer. Welke circusartiesten beklimmen het ronddraaiende podium?! Laat je verrassen door nooit eerder vertoonde acts en vier een speciale kerst in het PEESHOW Theater van HAL 25!

Tijden & tickets

De voostelling speelt om 19:00 en 21:30 uur.
Koop een ticket voor één van de tijdstippen en kies je privécabine.

Over Hallywood 25

Ontdek nieuwe muziek, dans, theater, spoken word, film en meer! Met elke keer een andere creatieve invulling van diverse veelbelovende makers. Stap je eigen privécabine binnen met uitzicht op het ronddraaiende podium en… De show kan beginnen!