Wegens verwachte drukte op het terras hebben we deze zaterdag een aantal werkstudenten van uitzendbureau De Kromme Vork ingehuurd.

De menukaart is uitgebreid met sensationele specials en de bediening zal er uiteraard voor zorgen dat alles tot in de puntjes van de vork is verzorgd.

Kom langs, beleef het “nieuwe eten en drinken” en dompel u onder in de gastvrijheid.

Aanstaande zondag op het HAL-Terras: Tappin-It Collective!

Tappin-It Collective bestaat uit Doortje Peters en Robin Lie. Hun voorstellingen zijn een mix van tap, fysiek spel en muziektheater.

Live op het terras spelen ze previews uit hun nieuwste voorstelling IRMA. In IRMA gaat Tappin-It Collective op zoek langs de grenzen van communicatie. IRMA is een muzikale en dansante taal die iedereen en niemand spreekt tegelijkertijd.

Goed om te weten: op zondag 19 september is Tappin-It Collective ook te zien in de PEESHOW van HAL 25!

Toine ‘Dutch Bushman’ Klaassen zijn interactieve performance-installaties maak je het beste ter plekke mee. Eigenlijk moet je het gewoon op je af laten komen.

Om even weg te komen uit het alledaagse denken, je te prikkelen en om het onderbewuste aan te wakkeren doet hij performancerituelen die een stroom van voortdurende beeldende indrukken op gang brengen.

Laat je onderdompelen in een tijdloze sfeer, waarin je alles wat je al kent achter je kan laten. Met volle overgave en betrokkenheid deelt de ‘Dutch Bushman’ zijn performance met het publiek.

Maak het mee, op het achterste HAL-Terras!

Drie kunstdisciplines ontmoeten elkaar in de creatieve ruimte van het HAL-terrein.

Met muziek van Wendy Boots, choreografie en dans van Sanne Clifford, dansers Sandra Kramerova, Anastasia Kostner en Teresa Santos en kunst van Talitha Schiffer ontstaat er ter plekke een machtig interessante performance op het HAL-terras. Ondertussen wordt het publiek uitgenodigd mee te doen.

Het resultaat? Strijk neer op het terras en ervaar het zelf!

Vanaf 14:00 uur is er werk in uitvoering, met om 15:00 uur & 16:30 uur een performance.