Zonnig, kleurig en excentriek. Colores brengt een dynamische mix van disco, house, minimal en techno in de puurste vorm! Daar kun je alleen maar intens van genieten, op het HAL-Terras!

Terrasfalt

In de stijl van een permanent festivalterrein, staat op 1500m2 HAL-asfalt een ruim terras met alles wat nodig is om het weekend te vieren.

Daar waar honderden soorten speciaalbier bij The Scrapyard uit de tappen stroomt en je op het HAL-terras neerploft voor muziek, dorstlessende bio-drank en een schaftkeet vol verse porties vega(n) & plantbased food.

WEES WELKOM! Check alle info over het Terrasfalt hier.

Maak kennis met deze mister Nobody: hij draaide tijdens concerten van o.a. Hans Dulfer, New Cool Collective, Jan Akkerman, Cees Schrama, The Auratones, Candy Dulfer en Soul Men’s Party en draaide op North Sea Soul Festival en Last Summer Event(house).Verwen je oren met deze fijne jazz, funk en soulklanken op het HAL 25 Terrasfalt zaterdag!

Terrasfalt

In de stijl van een permanent festivalterrein, staat op 1500m2 HAL-asfalt een ruim terras met alles wat nodig is om het weekend te vieren. Daar waar speciaalbier bij The Scrapyard uit de tappen stroomt en je op het HAL-terras je dorst lest met biodrank en vega(n) food.Kortom:Terras, muziek, versnaperingen, een expo binnen én fijn HAL-publiek maakt je weekend bij HAL 25 compleet. Wees welkom!

Live op het HAL-Terras speelt Alfon Oekie!

Ongedwongen, eigenzinnig en poëtisch.
Een smeuïge live act met een weldadige nagloed!

Alfon Oekie  brengt een bijzondere sound door een creatieve hutspot van wereldmuziek, kleinkunst en alternatieve pop.  

Alfon Oekie is ontstaan in 2011. Het collectief werd al snel een begrip in Alkmaar en een graag geziene act in de regio. De muzikale roots  van de vaste leden zijn nogal divers en exotisch. Zo stookt Martijn Komen onvermoeibaar het Balkanvuur met zijn onafscheidelijke accordeon. John Eilert tovert harmonieën met zijn gitaar en Ukelele. Ferme klappen en rake ritmes krijg je voor je oren van drummer Yoram van de Reep. En dan is er het onnavolgbare snarenwonder Bart Meeuse, die met zijn kleine mandoline en gigantische contrabas iedereen de mond snoert in zijn rake stortbuien van hoge en lage tonen Met deze topmuzikanten betovert Friso Vonder als plankenmagiër het publiek met zijn lyrische en soms opzwepende liedjes die zelden zonder boodschap zijn.

Alfon Oekie heeft een eenvoudige drijfveer: zichzelf zijn, het leven vieren en harten vervullen met fijne muziek.

Kortom: Een echte feelgood ervaring om je oren bij af te likken.

Bezetting:

Contrabas,Mandoline: Bart Meeuse, Accordeon,Zang: Martijn Komen, Drums/Percussie: Yoram van de Reep, Ukelele/Gitaar: John Eilert, Gitaar en zang; Friso Vonder

TOT MIDDERNACHT: een collectie legendarische dj’s op het HAL-Terras!

Vier de verruiming van de terrastijden met ons en maak je klaar voorrrrrrr Tunes near the Dunes met:

– Maya Link a.k.a. Schtinkie Linkie
– René Engel a.k.a. Donnie Hees
– Bart-Jan Oosting a.k.a. Frans de Schans
– Dennis Boek a.k.a. Illest D
– Thomas de Groot a.k.a. DJe Groot

Kom naar het HAL-Terras en enjoy deze fijne tunes van deze dj dudes (en dudette)! Van 18:00 tot sluit.

Weten wat er allemaal op het terrasmenu staat? Check alles over het Terrasfalt.

Live op het HAL-Terras: Fakrutu!

Fakrutu is een experimenteel trio van Mark Tuinstra, Stefan Kruger en Sean Fasciani.  

Stefan Kruger is bekend van Zuco 103 en diverse projecten als drummer in het binnen- en buitenland. Mark Tuinstra op gitaar is een master in wereldmuziek. Je kunt hem kennen van onder andere de Nordanians. Op de bas speelt Sean Fasciani, veelzijdig muzikant met een ruime ervaring als bassist in diverse nationale en internationale projecten. 

Samen brengen ze je zwoele zomeravond-muziek en improvisatie op basis van eigen composities, geïnspireerd op grooves uit de wereldmuziek.

Dit optreden is mogelijk gemaakt met hulp van ‘fpk Balkonscenes

JA! Het is zover! Kom je huis uit en plof neer op ons grote, veelzijdige en zonovergoten HAL-terras.

WAT KUN JE VERWACHTEN

– Een HAL-bar met diverse natjes
– Biertuin The Scrapyard met een bibliotheek aan speciaalbieren

En natuurlijk nog meer, maar dat volgt later…

Check HIER alles wat je moet weten over het Terrasfalt.