HAL 25 en Shamba Lion presenteren: King’s Night Session.

De Amsterdamse reggae crew Shamba Lion zal Alkmaar op zijn grondvesten laten schudden, ze komen met het volledige Shamba Lion Soundsystem!

Deze “Shamba wall of sound” met handgemaakte, zware bas speakers brengt reuring in de Alkmaarse jungle van de meest alternatieve plek van de regio: HAL 25.

Als het weer het toelaat staat het soundsystem buiten! Geen rookruimte nodig, iedereen op de dansvloer.

Naast de Shamba familie hebben we een aantal andere getalenteerde muzikanten en DJ’s uitnodigd, waarvan we de namen binnnekort bekend zullen maken.

We houden het graag zo toegankelijk mogelijk, de ticketprijs is slechts 7,50. Maar let op, er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij..

One love!

Na een zeer bewogen jaar is het moment bijna daar: het Amsterdamse Shamba Lion Soundsystem en HAL 25 zijn bundelen hun krachten voor het meest Caribische culturele binnen- buiten event van Alkmaar!

Uiteraard onder voorbehoud, maar wel met veel enthousiasme en energie.

Programma

Shamba Lion komt met volle crew, dj’s en MC’s en een eigen soundsystem. Een muur van speakers, homemade en garantie op wapperende broekspijpen. Voor het eerst te zien, horen en voelen in Alkmaar!

Een andere primeur is het Amsterdamse label Ghetto Cornerstone. Dit verse label staat garant voor authentieke Rub A Dub, Reggae & Dub en is rijk voorzien van getalenteerde zangers.

Voor Reggae Sound & Culture part 2 neemt producer Ray Ranking zijn beste werk en zangers mee.

Voor het buitenprogramma heeft Reggae Sound & Culture reggae-dj’s en -MC’s uitgenodigd uit alle windstreken van Nederland. Er is een kleine vinylmarkt, een foodtruck met plantbased food en tevens dé plek om ambachtelijk lokaal bier te proeven!

Tickets

Omdat we nog in een onzekere tijd leven wachten we nog even met de ticketverkoop. Stay tuned! One Love!