Maarten Duinker maakt sfeervolle liedjes van teksten van dichters. Van Andreas tot Komrij en Schierbeek, van Campert tot Rilke en Schaffer. Op die manier combineert hij zijn liefde voor poëzie en popmuziek.

“Als ik liedjes opneem, heb ik de neiging om een wereld van allerlei kleine muzikale lagen te bouwen. Voor dit concert wil ik de liedjes in een intieme setting terugbrengen naar de kern van het liedje en het gedicht.”

Samen met multi-instrumentalisten Sean Fasciani en Boele Weemhoff neemt hij je in HAL 25 mee in een poëtische wereld.

Volg Maarten Duinker ook op YouTube, Instagram en luister alvast zijn nummers hieronder!

Deze show speelt twee keer, om 14:00 & 17:00 uur.

Een opbeurend muziekprogramma van ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen navertellen…

Neobassist Rob Boonzajer Flaes, acteur Toon Agterberg, cabaretier en muzikant Eddie B. Wahr, pianist Paul Prenen, multitalent Kees van de Vooren en accordeonist Terts Brinkhoff hebben elkaar gevonden als ervaren hemelpoortbestormers. Hun in totaal 300 jaar muzikantenervaring wordt er binnen het uur doorheen gejaagd.

“Betere raad kunt u niet krijgen!” zullen de krantenkoppen onvermijdelijk luiden. Bovendien: wat hebt u te verliezen? Erger zal het nooit worden… U wordt verwacht!

Drank, hapjes en sfeervolle bediening staan op u te wachten. Er mag gedanst worden. Dansmeester Toon staat voor u klaar!

Adriaan van Dis over De Navertellers:

De Navertellers weten zo lichtvoetig over hun kwalen te verhalen dat mijn eigen mankheid vleugels kreeg die avond in de Roode Bioscoop. Zes mannen verkennen virtuoos de grenzen van verval en dood. Klagen doen ze niet. Nee, ze zingen en spelen ondanks hun half geheelde botbreuken, chemokuren en pillen het gips van het plafond. Ik keek en luisterde met open mond, en raakte vooral ontroerd. Deze ouwe jongens hebben allemaal de dood in de ogen gekeken en na zo’n ervaring leef je beter. Een getuigenis die ze gul met hun publiek delen. Vijf sterren.”

DE PEESHOW

30 bouwtoiletten, omgebouwd tot unieke privécabine, een mini-kunstwereld an sich. Uitkijkend op een groot, ronddraaiend podium waar artiesten in 360° optreden. Dat, is DE PEESHOW. De enige in zijn soort! Kruip je cabine binnen en de show kan beginnen… Een originele avond uit in HAL 25!

NATJES & DROOGJES

Voorafgaand en na afloop van de show kun je biologisch & vega(n) eten en drankjes halen bij de HAL-bar en de Schaftkeet op het HAL-Terras! Eten en drinken mag je meenemen naar het theater.

De King Sisters spelen twee keer:

Koop hier tickets voor 16:00 uur
Koop hier tickets voor 20:00 uur.

Drie zussen staan op een kaal, zwart vlak. Met enkel hun stemmen en een schoolbordkrijtje als instrument leggen ze de zenuw van hun collectief bloot. Hun familierelatie is er per definitie één waarin balans moet worden gevonden tussen harmonie en conflict, elkaar scherp aanspreken en ruimte geven. Hun muzikale chemie valt naadloos samen met hun zussen-dynamiek. Met hun stemmen openen ze een onvoorspelbare, associatieve muzikale wereld.

KING SISTERS

King Sisters bestaat uit Joske, Annelie en Marthe Koning. Alle drie hebben ze hun eigen specialisme en achtergrond: theater, muziek en performancekunst.