Gooi je haren los, tijd voor een flinke bak HERRIE! Kan het wat zachter?! Natuurlijk niet!

LINE – UP:

Within Destruction – Aggressive Slamming Death – SI
Signs of the Swarm – Slamming Deathcore – USA
Mental Cruelty – Slamming Death – DE
CLITEATER (Official) – Rock’n Roll Grindcore – NL
Bodysnatcher – Deathcore – USA
The Modern Age Slavery – Deathmetal – IT
From Sorrow To Serenity – Metal – SCO
Defamed – Deathcore – IT
HURAKAN – Slamming Death – FR
Sleep Waker – Dark Hardcore – USA
Splinterbomb – Groovy Thrashmetal – NL
Gassed Up – Hardcore Metal – UK
Throwing Bricks – Sludge Blackmetal – NL

Meer bands worden toegevoegd, dus stay tuned…

TIJDEN & TICKETS

Vrijdag 24 september
17:00 – 00:00
Koop een Vrijdagticket

Zaterdag 25 september
15:30 – 00:00
Koop een Zaterdagticket

Vrijdag én zaterdag
Koop een Combi Ticket


LET OP: Had je al een kaartje voor de show van 21 nov. 2020? Dan is deze ticket automatisch geldig voor zaterdag 25 sep. 2021.

Op vrijdag 20 augustus speelt Milou Mignon twee voorstellingen, om 19:00 en 21:30 uur.

Iedere maand in het PEESHOW Theater: Hallywood 25! Met elke editie een nieuwe maker die de avond invult met een voorstelling of performance. Deze keer met niemand minder dan Milou Mignon!

Milou Mignon

Zangeres Milou Mignon maakt liedjes als eigentijdse muziekdoosjes geïnspireerd op Spinvis, Edith Piaf en Oost-Europese sprookjes. Samen met muzikanten Jelle Visser (toetsen), Kevin van Moorsel (gitaar/bas) en Juen Schütt werkt ze aan het komende album Onder de sterren, eerder kwam haar debuutalbum Stadskoraal uit.

Milou Mignon is inmiddels een bekende op het terrein van HAL 25! Tijdens het maakproces van Stadskoraal dook ze veelvuldig het HAL-terrein op, wat uiteindelijk tot een mooie albumrelease leidde. Hieronder vind je daar een impressie van.

Hallywood 25

EN NU?! Wat heeft ze nog meer in petto? Hoe vult zij op eigen wijze deze Hallywood 25-avond?! Laat je verrassen en geniet van de kunsten van Milou.

Al nieuwsgierig? Luister naar Milou op Spotify.

Coverfoto: Willem Schalekamp

Om 16:00 en 20:00 uur live in de PEESHOW: Collectief Explosief!

Na drie jaar bloed, zweet en tranen presenteert deze zeskoppige band de vinylplaat ‘To The End Of The World’. Een album vol gloednieuwe nummers, vervreemdende intermezzo’s en verhalende soundscapes.

Collectief Explosief

De band Collectief Explosief uit Amsterdam en Alkmaar serveert een mix van moderne jazz en vintage pop. Maar als je wat dieper in het glaasje kijkt, voel je de rauwe soul en jungle exotica-invloeden steeds heftiger opborrelen. Laat je meeslepen door deze theatrale en aanstekelijke muziekescapade, waarin een melancholisch verlangen naar andere tijden doorschemert. Met blazers, gitaar, contrabas, drums en een expressieve frontvrouw doen ze een poging de toeschouwer over het randje van de wereld te duwen met hun gelijknamige show ‘To The End of The World’.

Nieuwsgierig?

Check Collectief Explosief op:

Spotify, Instagram, Facebook en YouTube!

Live in het PEESHOW Theater, 12 december om 16:00 & 20:00 uur: muziekquartet Brewed!

Op 8 oktober gaf de band al een voorproefje tijdens Vrijstaat Festival in HAL 25. Nu keren ze terug in de PEESHOW met de release van de EP: ‘But Then The Moon Turned Red‘.

Over Brewed

Brewed is een klassiek cross-over ensemble. Muzikale diversiteit en ogenschijnlijk onmogelijke combinaties is waar dit gezelschap van houdt.

Het ensemble bestaat uit Daniel Lee op viool, Cem Karayalcin op gitaar, Benjamin de Boer op contrabas en Agata Kruszewka op percussie. Samen verbinden ze het klassieke genre met lichte muziek en hebben ze een repertoire opgebouwd waarin zowel Bach als Radiohead zijn opgenomen.

But Then The Moon Turned Red

Afgelopen jaar heeft Brewed een EP opgenomen waarop eigen folknummers en werken van de 16e-eeuwse componist John Dowland zijn opgenomen. De EP reflecteert op momenten waarin het leven anders loopt dan gepland. Al in de 16e eeuw trok men de conclusie dat dit soort momenten soms lastig kunnen zijn. Brewed haakt hierop in: van dergelijke tijden kun je maar beter gewoon het beste maken.

Voor de nieuwsgierige luisteraar

Vlak vóór het optreden op 12 december geeft de band op 11 december een voorproefje van hun muziek op Radio 4 in de uitzending om 17:20 uur.

Wil je direct al meer weten over de groep? Neem dan een kijkje op de website www.brewedmusic.nl.