Het is aan ons. Wees niet langer toehoorder maar denk, werk en creëer mee! 

Tijdens deze avond met Merlijn Twaalfhoven mag je uit de kast komen met jouw idealen. Wat is jouw rol in deze tijd van verandering? Waar wil jij voor zorgen? Wat is echt belangrijk voor deze stad? In een muzikaal, urgent en poëtisch verhaal brengt Merlijn de grote uitdagingen van deze tijd terug tot heldere vragen die we elkaar kunnen stellen.

Ga met elkaar in gesprek over verandering, onzekerheid en hoop. Een inspirerende en leerzame avond met uitwisselingen van ideeën voor burgers, burgemeesters, bestuurders en beleidsmakers. Een avond die creatieve ideeën, idealistische plannen en vindingrijke mogelijkheden voor de toekomst van Alkmaar samenbrengt.

MERLIJN TWAALFHOVEN

Merlijn Twaalfhoven is componist en ontwierp muziekprojecten in vluchtelingenkampen, conflictgebieden en
bij de VN. Hij ontdekte hoeveel creatieve kracht er in de samenleving zit en schreef het boek Het is aan ons, waarin hij toelicht waarom wij een ‘kunstenaarsmindset’ nodig hebben om de wereld te redden. Vanuit deze gedachtegang heeft hij The Turn Club opgericht, waarmee hij bouwt aan een samenleving die verbonden, mooi en duurzaam is.

11 dagen, 11 jaar HAL 25

Dit optreden is onderdeel van 11 dagen, 11 jaar HAL 25! In elf dagen tijd vieren we het 11-jarig bestaan van deze iconische broedplaats. We laten alle facetten van de HAL zien, met iedere dag een ander programma! We vieren 11 jaar HAL-geschiedenis en kijken met een blik op oneindig naar de toekomst.

Vier dit met ons mee! Lees meer op de eventpagina.