Bevrijdingsfestival! Zondag 5 mei! HAL 25! Maar dan boos!
Meer info volgt!

Gierende gitaren in de Scrapyard op Koningsnacht! Begin je oranje feest met een goede berg rock in combinatie met een spannend biertje! Op de bill hebben we dan ook meteen 3 top bands!

Combineer je drankje/dansje/moshje met The Captain, Eurydice en Jacob’s Ladder And The Hellbenders! Entree is een luttele 5 euro en we starten de avond om 19:00!

WAT EEN HERRIE! Het gaat weer gebeuren! Een dag vol blafhard beukende bands! Wederom een klotsende mix van genres en smerige geluiden! 3 podia, merch, eten, drinken, random herrie dingen meer snoeihard entertainment! Dit alles op zaterdag 30 november in HAL 25 Alkmaar!

De eerste batch aan bands liegen er dan ook niet om, met trots presenteert HERRIE:

Benigthed (FR) Grinding Tech-Death
Baest (DK) Deathmetal
Hideous Divinity (IT) Deathmetal
Coffin Feeder (BE) Groovy Death
Downfall of Mankind (PT) Symphonic Deathcore
Fractured Insanity (BE) Oldscool Deathmetal
Flaming Wrekage (AU) Thrashmetal
Sugar Spine (AU/NL) Metallic Hardcore
Bloodspot (DE) Thrashing Death
Behind Bars (BE) Thrashmetal
Sun of the Suns (IT) Tech-Death
Rectum Stretchers (NL) Goregrind

Is dit het? Zeker niet! Er komt nog een berg smerigheid aan!
Zeker weten dat je er bij kan zijn? Scoor je ticket hier!
NIEUWNIEUWNIEUW – Scoor je ticket + line-up shirt! Na het aankopen van deze ticket krijg je vanuit HERRIE bericht voor je shirt maat, deze kan je dan oppikken tijdens het festival! Groepstickets? Die zijn er ook weer!

HERRIE IN THE SCRAPYARD!

Jazeker! Tijd voor wat beukend, slopend en pompend werk vanuit Frankrijk en Nederland! Op donderdag 18 april knalt Death Awaits het podium op met hun cocktail van deathmetal/slam/grind/smerigheid. Support komt van de verse nieuwkomers in de moderne deathcore scene; Canyon Literature!

Combineer je spannende Scrapyard biertje met een net zo spannende avond vol gorgelende geluiden, breakdowns, blasts en riffs!

Kaartje scoren? Bepaal zelf je prijs bij het ticket menu!

Deuren gaan open om 19:00, specifieker tijdschema komt er nog aan!

Op 31 mei is het tijd voor de eerste editie van het festival ROCKET in HAL 25! Dit festival is georganiseerd door 4 gemotiveerde jongeren, die een platform creëren voor opkomend talent in Alkmaar. Naar dit festival komen 5 bandjes uit allerlei verschillende genres.

Van energieke punkbands tot bruisende indie-artiesten, deze bandjes bestaan uit beginnende muzikanten en zijn op zoek naar een podium. Op ROCKET krijgen zij een kans om hun talenten te lanceren 🚀

Vanaf 23:00 is er een DJ die jullie de rest van de avond meeneemt in haar diverse genres en zo een dynamische en levendige set creëert. 

Ben je benieuwd naar wie deze artiesten zijn? Neem dan een kijkje op de instagram @rocketfestival2024. Daar kun je meer informatie vinden over de artiesten en wie dit zijn.

Heb je zin om een avondje keihard te spacen? 🪐

Koop dan snel een hierrr je kaartje!

Alkmaarder van 13 t/m 17 jaar? Dan wil jij dit niet missen! Niet alleen een feest waar je bij wil zijn. Maar ook vette activiteiten en de lancering van een vernieuwd Digitaal Jongerencentrum voor jou en je vrienden!

DJC 072 – live is de manier om het nieuwe digitale jongerencentrum van Alkmaar tot leven te brengen. Dé plek voor leuke activiteiten, muziek of gewoon je vrienden te ontmoeten.

24 februari vanaf 15.00 uur is er van alles te doen in HAL 25. Er is een gaming area, race simulatoren, tiktok dance challenge, fotobooth, optredens van o.a. Dior & DJ Dylan en nog veel meer! Dus heb jij zin in een leuke afsluiter van je voorjaarsvakantie, samen met je vrienden? Twijfel niet en tot vrijdag 24 februari in HAL 25! Entree prijs? Die is gratis!

Let op: om 22.00 sluiten de poorten. Zorg ervoor dat je op tijd binnen bent!

Jazeker! De Schotse herrie makers Party Cannon keren terug naar Alkmaar! Niet alleen natuurlijk, ze nemen hun vroinden Cognitive uit Amerika mee!
In 2023 sloten ze Hemelvaartse Herrie in de HAL af, maar nu is het tijd voor een feestelijke metamorfose van de Scrapyard! Verwacht een goede berg blafharde slamming deathmetal in combinatie met strandballen, opblaasdieren, push-ups en meer extreme malligheid!

Om in de feest vibes te komen bieden we 2 tickets aan;
Regular Ticket – 18,50
Party Hard Ticket – 23,50

Bij de party ticket krijg je bij binnenkomst een zeer professioneel verzameld feest pakket, denk aan iets opblaasbaars en andere feestelijke bende! Gebruik dit tijdens de show of versier je omgeving er mee!

Er zijn niet veel tickets beschikbaar! Dus wees er op tijd bij!

Post-metal op een unieke manier uitgevoerd, meeslepende en intense woestenij gecombineerd met onheilspellende rust momenten. Pijn, uit Manchester UK!

De eerste EP, genaamd ‘Floodlit’, dat in 2017 uitkwam, maakte meteen indruk in de post-metal scene, een sound die te vergelijken is met die van Cult of Luna en Amenra. Na veel experimentele demo’s is in 2018 het debuutalbum ‘Loss’ uitgekomen waarvoor ze veel samenwerkingen aangingen en zich vestigde in de underground muziek.

Het succes van het debuutalbum werd in 2019 al snel opgevolgd door een succesvolle samenwerking met de band Conjurer wat resulteerde in het indrukwekkende en brute lied ‘Endeavour’. Een intense en unieke show uniek in onze biertuin.

Support komt vanuit de band Pixle. uit Heerhugowaard! Proggende slepende spannende gitaarmuziek die de avond opent!

Scoor je tickets optijd, want vol = vol!

PIJN (uk)
Pixle.

Herrie in de Scrapyard! Er hangt vernieuwde licht installatie en die moet natuurlijk glorieus hard getest worden! Dat combineren we meteen met een bak herrie en pittige biertjes!

Met op het podium 2 x lokale snoeiharde metal!
Bloid en Flamekeeper zullen voor de nodige portie semi toegankelijke muziek zorgen!

Timetable:
17:00 – Stiekem al open voor een hap eten en drinken

19:00 – Deuren open + start Herrie

19:45 – Flamekeeper

21:15 – Bloid

23:00 – Semi toegankelijke achtergrond

Ticket keuze menu!
Met deze show bepaal je zelf wat je uit wilt geven, de ervaring is hetzelfde! Je merkt het alleen in de portemonnee.

De opties:

€ 3,33 – Budget ticket, meer geld voor een versnapering!
€ 6,66 – Regulier ticket, niks nieuws!
€ 9,99 – Support ticket, deze zorgen ervoor dat de budget tickets mogelijk zijn!

Tot donderdag 1 februari!

Machtig mooi nieuws voor alle fans van PWH Live in Noord-Holland! Op 3 maart is het zover: de meest spectaculaire sports entertainment live show van Nederland maakt een glorieuze comeback in HAL 25, Alkmaar!

Bereid je voor op een avond vol ongelofelijke actie, spanning en sensatie, want de beste worstelaars uit binnen- én buitenland gaan de strijd met elkaar aan in de ring! Mis deze adrenalinekick niet en zorg dat je erbij bent!

Deze show is geschikt voor alle leeftijden!

Tickets zijn nu hierrr verkrijgbaar, natuurlijk is er ook een korting voor de kids!

Een avondje pompende dubstep en drumnbass in de Scrapyard!

De laatste Herrie in 2023! Snoeihard avondje pittige pilsjes en woeste bands!

HERRIE IN DE SCRAPYARD!

De hekkensluiter van 2023, een blafhard fuifje om het jaar mee af te sluiten. Wat te verwachten?

Herrie en een bier aanbod die soms nog zwaarder is dan onze programmering. Een snoeiharde eindejaarsborrel met een bak brutal slamming death en technische deathmetal! Natuurlijk ook tussendoor een semi toegankelijke herrie playlist om de toon smerig hard te houden.

Line up:

KLYSMABE – Brutal Slamming Death
ANCHILLYSNL – Technical Deathmetal

Deuren open om 19:00
VOORVERKOOP = UITVERKOCHT!
Enkele tickets aan de deur te koop!