Iedere maand in het PEESHOW Theater: Hallywood 25! Met elke editie een nieuwe maker die de avond invult met een voorstelling of performance. Deze keer: Circus Andersom.

Tijden

1e voorstelling: 19:00 – 20:30
2e voorstelling: 21:30 – 23:00

Circus Andersom: Rat van Voortuin

Een zinnenprikkelende mix van geannuleerde Circus Andersom-projecten op de fysieke as van eenzaamheid en intimiteit. Een uitdagend gewone mengelmoes van Wellness Nietes, Gewenste Intimiteiten, Out-of-the Boxclub, UIT JE HOKJE, Intuïtieve Mensbenadering, Penis Dialogen, Entreeritueel, Telefoonontlasting en Mensenpraat.

072doc: Special Snowflake

In het voorprogramma van Circus Andersom draait de vijfde en voorlopig laatste mini-docu van het nieuwe Alkmaarse filmproject 072doc. Special Snowflake, over jeugdzorg, is de eerste documentaire van filmmaker Nihal Gozutok. In haar eigen omgeving ziet ze maar al te vaak dat jongeren die in aanraking komen met jeugdzorg zich onbegrepen voelen en meteen het stempel ‘anders’ krijgen – met alle gevolgen van dien. Ze interviewde Mike van der Velde, die het Alkmaarse initiatief Wij Zijn Broer runt. Hij heeft heel andere aanpak die duidelijk een succes is bij veel jongeren. Ook komen twee jongeren aan het woord die door Mike zijn opgevangen en nu hun leven weer helemaal op de rit hebben.

Nihal en de hoofdpersonen uit haar film zijn bij de vertoningen aanwezig om na de film na te praten met het publiek en vragen te beantwoorden. 

Meer over Circus AndersomHallywood 25 is TERUG met iedere maand een bruisende LIVE uitgaansavond in HAL 25! We nemen je in levende lijve mee in ons bijzondere, coronaproof ronddraaiende theater: de PEESHOW. Laat je verrassen! Hallywood 25 is een podium voor startende makers, maar ook een ideaal avondje uit in coronatijd. Ontdek nieuwe muziek, dans, theater, film, spoken word en nog zoveel meer.

PROGRAMMA

Stap je eigen ruimte binnen en geniet van een bijzonder optreden in het ronddraaiende theater! Welk hokje kies jij?
Er wordt twee keer gespeeld tijdens de Hallywood 25 première, om 19:00 uur en om 21:30 uur.

TICKETS

Tickets zijn vanaf nu te koop in onze ticketshop! Let op, er is beperkt plek. Wacht niet te lang!

Benieuwd naar het vorige seizoen van Hallywood 25? Check: https://hallywood25.nl/