Zonnig, kleurig en excentriek. Colores brengt een dynamische mix van disco, house, minimal en techno in de puurste vorm! Daar kun je alleen maar intens van genieten, op het HAL-Terras!

Terrasfalt

In de stijl van een permanent festivalterrein, staat op 1500m2 HAL-asfalt een ruim terras met alles wat nodig is om het weekend te vieren.

Daar waar honderden soorten speciaalbier bij The Scrapyard uit de tappen stroomt en je op het HAL-terras neerploft voor muziek, dorstlessende bio-drank en een schaftkeet vol verse porties vega(n) & plantbased food.

WEES WELKOM! Check alle info over het Terrasfalt hier.

Maak kennis met deze mister Nobody: hij draaide tijdens concerten van o.a. Hans Dulfer, New Cool Collective, Jan Akkerman, Cees Schrama, The Auratones, Candy Dulfer en Soul Men’s Party en draaide op North Sea Soul Festival en Last Summer Event(house).Verwen je oren met deze fijne jazz, funk en soulklanken op het HAL 25 Terrasfalt zaterdag!

Terrasfalt

In de stijl van een permanent festivalterrein, staat op 1500m2 HAL-asfalt een ruim terras met alles wat nodig is om het weekend te vieren. Daar waar speciaalbier bij The Scrapyard uit de tappen stroomt en je op het HAL-terras je dorst lest met biodrank en vega(n) food.Kortom:Terras, muziek, versnaperingen, een expo binnen én fijn HAL-publiek maakt je weekend bij HAL 25 compleet. Wees welkom!

TOT MIDDERNACHT: een collectie legendarische dj’s op het HAL-Terras!

Vier de verruiming van de terrastijden met ons en maak je klaar voorrrrrrr Tunes near the Dunes met:

– Maya Link a.k.a. Schtinkie Linkie
– René Engel a.k.a. Donnie Hees
– Bart-Jan Oosting a.k.a. Frans de Schans
– Dennis Boek a.k.a. Illest D
– Thomas de Groot a.k.a. DJe Groot

Kom naar het HAL-Terras en enjoy deze fijne tunes van deze dj dudes (en dudette)! Van 18:00 tot sluit.

Weten wat er allemaal op het terrasmenu staat? Check alles over het Terrasfalt.