Koningsdagnacht! Nog niet helemaal klaar met het oranje feest of skip je liever meteen door naar de after? De Nachthalte presenteert; Kingsday After Hours!

Line up:
Awanto 3
Mudfat
Steffnitz B2B Mayapapaya
VJ Crabs

Lage Kijkcijfers Hoge Waardering
Geile Scheiße
Herr Alt
Centrale Verwarring

Zeker weten dat je erbij kan zijn?
Scoor je tickets via deze link! Ter herinnering; vorig jaar uitverkocht!

Na het woeste worstel geweld van de Pro Wrestling Hollland show beuken we nog even wat lekkere plaatjes erin op de Zolder! Match of the night tussen DEGROOT en Il Disco! Heb je al een ticket voor PWH? Dan kan je gratis deze afterparty bijwonen!

Anders is een ticket aan de deur te scoren voor 5 euro!

Een midlife party! Maar dan modern en ook nog een afterparty!
Op zaterdag 15 april is de pettemerstraat de locatie voor een collectie van mooie events!

Alles op een rijtje:
Kühne viert een feestje! Vintage vibes in een industriële loods, op de vernieuwde Zolder van HAL 25 is het tijd voor een modern midlife fuifje! Met op het begin van de avond beats vanuit de HEINZ brothers en Guy Poulain!

Ondertussen bij de buren in Fabrique Unique:
Hollandse luchten presenteert Luchtlab #1, Theatermaker en performer Maya Link brengt samen met muzikant en producer Herr Alt een eerste test van een nieuw muzikaal project; Stilte voor de Storm. Een muzikale performance met liedjes, poëtische momenten en beeldende intermezzo’s.

Terwijl Kühne’s Modern Midlife Party vol aan de gang is, begint na de voorstelling bij Fabrique Unique in HAL 25 de afterparty van Luchtlab! Het is dan aan Herr Alt om de draaitafels over te nemen op de zolder!

Scoor hier je kaartjes voor Kühne’s Modern Midlife Party.
Scoor hier je kaartjes voor zowel de voorstelling in Fabrique Unique als HAL 25.

We are hyped to announce that Tom Trago will be joining us for De Nachthalte Kingsday Special. The Rush Hour, Voyage Direct and Dekmantel legend will be closing the night with a 2 hour set! Limited capacity at De Zolder // Hal25 – less then 100 tickets available. Don’t wait.

.
DE NACHTHALTE – KINGSDAY SPECIAL
.

Line-up:
Tom Trago // Jnsen // Zena-Rae

Visuals by VJ Crabs
Hal25 // Pettemerstraat 15 Alkmaar
Thursday April 27th
20.30h – 02.00h
18+