JAZEKER! Iets op 2e paasdag in HAL 25! Voor het hele gezin? Ook dat nog!


Meer informatie snel online!

Alkmaarder van 13 t/m 17 jaar? Dan wil jij dit niet missen! Niet alleen een feest waar je bij wil zijn. Maar ook vette activiteiten en de lancering van een vernieuwd Digitaal Jongerencentrum voor jou en je vrienden!

DJC 072 – live is de manier om het nieuwe digitale jongerencentrum van Alkmaar tot leven te brengen. Dé plek voor leuke activiteiten, muziek of gewoon je vrienden te ontmoeten.

24 februari vanaf 15.00 uur is er van alles te doen in HAL 25. Er is een gaming area, race simulatoren, tiktok dance challenge, fotobooth, optredens van o.a. Dior & DJ Dylan en nog veel meer! Dus heb jij zin in een leuke afsluiter van je voorjaarsvakantie, samen met je vrienden? Twijfel niet en tot vrijdag 24 februari in HAL 25! Entree prijs? Die is gratis!

Jazeker! De Schotse herrie makers Party Cannon keren terug naar Alkmaar! Niet alleen natuurlijk, ze nemen hun vroinden Cognitive uit Amerika mee!
In 2023 sloten ze Hemelvaartse Herrie in de HAL af, maar nu is het tijd voor een feestelijke metamorfose van de Scrapyard! Verwacht een goede berg blafharde slamming deathmetal in combinatie met strandballen, opblaasdieren, push-ups en meer extreme malligheid!

Om in de feest vibes te komen bieden we 2 tickets aan;
Regular Ticket – 18,50
Party Hard Ticket – 23,50

Bij de party ticket krijg je bij binnenkomst een zeer professioneel verzameld feest pakket, denk aan iets opblaasbaars en andere feestelijke bende! Gebruik dit tijdens de show of versier je omgeving er mee!

Er zijn niet veel tickets beschikbaar! Dus wees er op tijd bij!

Post-metal op een unieke manier uitgevoerd, meeslepende en intense woestenij gecombineerd met onheilspellende rust momenten. Pijn, uit Manchester UK!

De eerste EP, genaamd ‘Floodlit’, dat in 2017 uitkwam, maakte meteen indruk in de post-metal scene, een sound die te vergelijken is met die van Cult of Luna en Amenra. Na veel experimentele demo’s is in 2018 het debuutalbum ‘Loss’ uitgekomen waarvoor ze veel samenwerkingen aangingen en zich vestigde in de underground muziek.

Het succes van het debuutalbum werd in 2019 al snel opgevolgd door een succesvolle samenwerking met de band Conjurer wat resulteerde in het indrukwekkende en brute lied ‘Endeavour’. Een intense en unieke show uniek in onze biertuin.

Support komt vanuit de band Pixle. uit Heerhugowaard! Proggende slepende spannende gitaarmuziek die de avond opent!

Scoor je tickets optijd, want vol = vol!

PIJN (uk)
Pixle.


Een festival ervaring op 1e paasdag!

meer info snel online!

Deze vrijdag ben je weer welkom in Stadsoase 25 voor de ontspannende combinatie van een sauna en muzikale jam! Vanaf 20:00 kan er muziek gemaakt worden in een heerlijk ontspannen setting!

Herrie in de Scrapyard! Er hangt vernieuwde licht installatie en die moet natuurlijk glorieus hard getest worden! Dat combineren we meteen met een bak herrie en pittige biertjes!

Met op het podium 2 x lokale snoeiharde metal!
Bloid en Flamekeeper zullen voor de nodige portie semi toegankelijke muziek zorgen!

Timetable:
17:00 – Stiekem al open voor een hap eten en drinken

19:00 – Deuren open + start Herrie

19:45 – Flamekeeper

21:15 – Bloid

23:00 – Semi toegankelijke achtergrond

Ticket keuze menu!
Met deze show bepaal je zelf wat je uit wilt geven, de ervaring is hetzelfde! Je merkt het alleen in de portemonnee.

De opties:

€ 3,33 – Budget ticket, meer geld voor een versnapering!
€ 6,66 – Regulier ticket, niks nieuws!
€ 9,99 – Support ticket, deze zorgen ervoor dat de budget tickets mogelijk zijn!

Tot donderdag 1 februari!

Deze Koningsnacht is er een combinatie van dubs in de HAL! Woeste amen breaks in combinatie met chille Jamaicaanse heavy bass! Shamba Lion en Future Breaks slaan de handen in een voor een zwaar dansbare en chille Koningsnacht! Genieten van dansbare relaxte Jamaicaanse beats met de betere MC’s? Dat kan op het HAL terras met het Shamba Lion Soundsystem. Toe aan wat wobbelige beats en wilde drops? Geen probleem, die zijn te vinden binnen in de HAL bij de stage van Future Breaks!

Wat is er te vinden op deze Koningsnacht?

Shamba Lion Soundsystem:
♛ LODDY CULTURE
♛ GEKKO SOUND
♛ SHAMBA LION

Future Breaks
♛ FLEXUSZ
♛ RAYVEN LUX
♛ CREEK
♛ MIND THEORY
♛ BUSSIN
♛ ONYX

Deuren gaan open om 18:00 en sluiten weer om 01:30. Scoor je tickets hierrr voor slechts 8,50!

Koningsdag bij HAL 25! Meer informatie snel onlineeee!

Machtig mooi nieuws voor alle fans van PWH Live in Noord-Holland! Op 3 maart is het zover: de meest spectaculaire sports entertainment live show van Nederland maakt een glorieuze comeback in HAL 25, Alkmaar!

Bereid je voor op een avond vol ongelofelijke actie, spanning en sensatie, want de beste worstelaars uit binnen- én buitenland gaan de strijd met elkaar aan in de ring! Mis deze adrenalinekick niet en zorg dat je erbij bent!

Deze show is geschikt voor alle leeftijden!

Tickets zijn nu hierrr verkrijgbaar, natuurlijk is er ook een korting voor de kids!


De GAARKEUKEN biedt elke vrijdag gezonde warme maaltijden voor een bodemprijs van slechts 5 euro. Dit om de sociale cohesie te versterken in de samenleving van vandaag. Mensen uit alle lagen van de bevolking ontmoeten elkaar aan de eettafel en krijgen zo verbinding!

Reserveren kan niet! Je kunt ons wel helpen door te mailen welke vrijdag je langs wilt komen en het aantal personen. Hierdoor kunnen we inschatten voor hoeveel mensen we moeten koken. Mailen kan naar gaarkeuken@hal25.nl

Kom langs om GAARKEUKEN ALKMAAR zelf te proeven en te ervaren!
Elke vrijdag open van 17:00 tot 20:00 uur, de keuken start om 18:00 uur. OP IS OP + VOL IS VOL!

Betaling van 5 euro is handje contantje.

Je kunt niet alleen voor jezelf een warme hap bestellen, maar ook voor een (onbekende) volgende klant die op dat moment even wat krapper bij kas zit.

Deze uitgestelde happen gaan o.a. naar de klanten van de voedselbank.

Tot vrijdag!

Heb jij goed opgelet dit jaar? In welke stad is de grootste bad eend ter wereld lek gegaan?

Test je kennis met je team in onze eindejaars Quiz Night op donderdag 14 december. Meld je team aan via een pm op de Scrapyard Instagram of Facebook.

Of gewoon aan de bar!

Have you paid attention this year? In which city did the largest rubber duck in the world leak? Test your knowledge with your team in our end-of-year Quiz Night on Thursday 14th December. Register your team via pm or at the bar.