We hebben een ontheffing en daar moeten we gebruik van maken.
Iets met frituur, muziek en avontuur.

Wees welkom van 13:00 tot 17:00 voor iets?

Entree = op de stoep en gratis.

Mark your calendars!

Summer is coming, and we’ve never been more ready to announce our second collaboration, Undisclosed × Vault Sessions

Another 10 hours+ session in the beautiful outside courtyard of HAL 25’s majestic space is here.

Starting the curation by inviting local legends, friends and artists Prance, Sama, Comrade Winston and Blasha & Allat.

With the special F2F closing from Chami and Oph we are in for a treat!

Tickets on sale now!

Gierende gitaren in de Scrapyard op Koningsnacht! Begin je oranje feest met een goede berg rock in combinatie met een spannend biertje! Op de bill hebben we dan ook meteen 3 top bands!

Combineer je drankje/dansje/moshje met The Captain, Eurydice en Jacob’s Ladder And The Hellbenders! Entree is een luttele 5 euro en we starten de avond om 19:00!

WAT EEN HERRIE! Het gaat weer gebeuren! Een dag vol blafhard beukende bands! Wederom een klotsende mix van genres en smerige geluiden! 3 podia, merch, eten, drinken, random herrie dingen meer snoeihard entertainment! Dit alles op zaterdag 30 november in HAL 25 Alkmaar!

De eerste batch aan bands liegen er dan ook niet om, met trots presenteert HERRIE:

Benigthed (FR) Grinding Tech-Death
Baest (DK) Deathmetal
Hideous Divinity (IT) Deathmetal
Coffin Feeder (BE) Groovy Death
Downfall of Mankind (PT) Symphonic Deathcore
Fractured Insanity (BE) Oldscool Deathmetal
Flaming Wrekage (AU) Thrashmetal
Sugar Spine (AU/NL) Metallic Hardcore
Bloodspot (DE) Thrashing Death
Behind Bars (BE) Thrashmetal
Sun of the Suns (IT) Tech-Death
Rectum Stretchers (NL) Goregrind

Is dit het? Zeker niet! Er komt nog een berg smerigheid aan!
Zeker weten dat je er bij kan zijn? Scoor je ticket hier!
NIEUWNIEUWNIEUW – Scoor je ticket + line-up shirt! Na het aankopen van deze ticket krijg je vanuit HERRIE bericht voor je shirt maat, deze kan je dan oppikken tijdens het festival! Groepstickets? Die zijn er ook weer!

Welkom terug bij ETALAGE! ! ! De spraakmakende show die iedereen vijf dagen per week boeit! Onze kandidaten gaan wéér spelen voor een schat aan prijzen van maar liefst 50.000ƒ! Kandidaat Ingeborg doet mee aan de bekende spelshow Etalage! en raakt in conflict met de glamoureuze presentatrice Hansje Klammedal, die haar niet zomaar laat gaan.

De absurde en vervreemdende film Etalage! is een korte film van 20 minuten door negen derdejaars studenten van de HKU. De film is opgenomen in HAL 25 in Alkmaar en daar zal op 5 april ook de première plaatsvinden.


Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan alvast de teaser en volg De Etalage op Instagram! Vrijdag 5 april, 19:30 uur – Bij HAL 25 in Alkmaar!


Iedereen is van harte uitgenodigd om naar de première te komen van de film Etalage! Naast de film is er ook een randprogramma waar de acteurs van de film aanwezig zullen zijn. Meld u snel aan via deze link! Tot dan!

 • Credits:
 • Sem van de Graaf: Concept, scenario, director of photograpy, editor
 • Roos Driesen: Regiseur
 • Meike Derksen: Acteur, Grime, kostuum, PR
 • Lisa van de Wiel: Acteur, Grime, kostuum
 • Zenzi Alwart: Acteur, Grime, kostuum
 • Tessa Boon: Decor, licht
 • Hidde Oppers: Muziek, Geluid
 • Tess Kruijer: Productie, PR, opnameleider
 • Moreen Crandel: Productie, PR, continuïteitscoördinator
 • Milan Breebaart: Muziek
 • Kees Moore: Voiceover
 • Met dank aan:
 • HAL 25
 • Tessel Schmidt (Begeleiding)
 • Harm van Geel (Begeleiding)
 • Anne de Veij (Begeleiding)
 • Peter en Yvonne Crandel (Catering)
 • Opa Jan en Oma Lia van Schagen (Eigenaar auto)

Op 6 en 7 april brengt KILO KILO de sickste vintage items naar HAAL 25! Voor maar €25,- per kilo kan jij met volle tassen naar huis! Ook kun je kijken tussen de kraampjes met creatieve ondernemers, spijkerbroek hangen voor gratis vintage en je vrienden verslaan met old-school arcade games. Pak die tickets nu voor maar €2,- en shine met onze gezeefdrukte tote-bag! 🤩🛍

In het kort:
📆 6 & 7 april
🤑 € 25 per kilo
🎟 € 2,- entree
👾 Arcade games
👗 All day restock
🤠 Tijdstip: za 11:00 – 18:00 ; zo 11:00 – 17:00

Op 31 mei is het tijd voor de eerste editie van het festival ROCKET in HAL 25! Dit festival is georganiseerd door 4 gemotiveerde jongeren, die een platform creëren voor opkomend talent in Alkmaar. Naar dit festival komen 5 bandjes uit allerlei verschillende genres.

Van energieke punkbands tot bruisende indie-artiesten, deze bandjes bestaan uit beginnende muzikanten en zijn op zoek naar een podium. Op ROCKET krijgen zij een kans om hun talenten te lanceren 🚀

Vanaf 23:00 is er een DJ die jullie de rest van de avond meeneemt in haar diverse genres en zo een dynamische en levendige set creëert. 

Ben je benieuwd naar wie deze artiesten zijn? Neem dan een kijkje op de instagram @rocketfestival2024. Daar kun je meer informatie vinden over de artiesten en wie dit zijn.

Heb je zin om een avondje keihard te spacen? 🪐

Koop dan snel een hierrr je kaartje!

Een woonboulevard verwerkt in HAL 25! Op 2e paasdag openen we de deuren voor het typische uitje tijdens de paasdagen, de twist? Je komt kijken en niet kopen!

Meestal is dat ook het geval bij het gemiddelde woonboulevard bezoek, maar nu kan je het prima combineren met live muziek van niemand minder dan Alfon Oekie! Iets ondernemen met de kids? Roxmana knutselt een volledig kartonnen dorp in elkaar waar iedereen aan mee mag helpen. Op het dorpsplein staat DJ collectief Bliepbloep, waar de kids zelf kunnen inhaken met herrie makende instrumenten.

Ook van de partij, een art expo van diverse kunstenaars! Een beetje geschiedenis meepakken? Nieuwe planten scoren of omruilen? Dat fixt Plantastico! Bezoek dan het HAL museum waar diverse objecten tentoongesteld worden!
Objecten van waarde? Dat hangt van het verhaal erachter af!

Een dagje struinen voor het hele gezin, hapjes en drankjes zijn natuurlijk ook te scoren! Wat moet dit allemaal kosten? Voor de kids helemaal niks! De ouders betalen 5 euro of meer! Net wat je ervoor over hebt!

Tickets opties:
Kids = Gratis!
Budget ticket = €5,00
Regular ticket = €7,50
Ik kan het missen ticket = €10,00

Alkmaarder van 13 t/m 17 jaar? Dan wil jij dit niet missen! Niet alleen een feest waar je bij wil zijn. Maar ook vette activiteiten en de lancering van een vernieuwd Digitaal Jongerencentrum voor jou en je vrienden!

DJC 072 – live is de manier om het nieuwe digitale jongerencentrum van Alkmaar tot leven te brengen. Dé plek voor leuke activiteiten, muziek of gewoon je vrienden te ontmoeten.

24 februari vanaf 15.00 uur is er van alles te doen in HAL 25. Er is een gaming area, race simulatoren, tiktok dance challenge, fotobooth, optredens van o.a. Dior & DJ Dylan en nog veel meer! Dus heb jij zin in een leuke afsluiter van je voorjaarsvakantie, samen met je vrienden? Twijfel niet en tot vrijdag 24 februari in HAL 25! Entree prijs? Die is gratis!

Let op: om 22.00 sluiten de poorten. Zorg ervoor dat je op tijd binnen bent!

Jazeker! De Schotse herrie makers Party Cannon keren terug naar Alkmaar! Niet alleen natuurlijk, ze nemen hun vroinden Cognitive uit Amerika mee!
In 2023 sloten ze Hemelvaartse Herrie in de HAL af, maar nu is het tijd voor een feestelijke metamorfose van de Scrapyard! Verwacht een goede berg blafharde slamming deathmetal in combinatie met strandballen, opblaasdieren, push-ups en meer extreme malligheid!

Om in de feest vibes te komen bieden we 2 tickets aan;
Regular Ticket – 18,50
Party Hard Ticket – 23,50 (uitverkocht)
Bij de party ticket krijg je bij binnenkomst een zeer professioneel verzameld feest pakket, denk aan iets opblaasbaars en andere feestelijke bende! Gebruik dit tijdens de show of versier je omgeving er mee!

TIMETABLE

19:00 – deuren open

19:45 – Cognitive

21:00 – PaRtY-CaNnOn

22:00 – ongezellige playlist

23:00 – einde avond

Post-metal op een unieke manier uitgevoerd, meeslepende en intense woestenij gecombineerd met onheilspellende rust momenten. Pijn, uit Manchester UK!

De eerste EP, genaamd ‘Floodlit’, dat in 2017 uitkwam, maakte meteen indruk in de post-metal scene, een sound die te vergelijken is met die van Cult of Luna en Amenra. Na veel experimentele demo’s is in 2018 het debuutalbum ‘Loss’ uitgekomen waarvoor ze veel samenwerkingen aangingen en zich vestigde in de underground muziek.

Het succes van het debuutalbum werd in 2019 al snel opgevolgd door een succesvolle samenwerking met de band Conjurer wat resulteerde in het indrukwekkende en brute lied ‘Endeavour’. Een intense en unieke show uniek in onze biertuin.

Support komt vanuit de band Pixle. uit Heerhugowaard! Proggende slepende spannende gitaarmuziek die de avond opent!

Scoor je tickets optijd, want vol = vol!

PIJN (uk)
Pixle.

Het goedkoopste festival in de duurste tijden keert terug!

Dit keer op 31 maart, eerste paasdag! Tijd voor alweer de derde editie van RECESTIVAL! Paaseieren gezocht, dagje met de fam, meubelboulevard afgeslenterd zonder resultaat? Sluit je zondag dan nog maar even af met een flinke berg bands, kunst, dj’s, eten, drinken en meerrrr! Net zoveel te doen als de betere festivals, maar dan betaalbaar!

– Maar wat is er dan te doen op dit betaalbare dagje? –

♦ 16:00 – Deuren van de HAL geopend!
♦ 17:00 – Stone Free
♦ 18:00 – Lust
♦ 18:30 – Stinkrat
♦ 19:00 – Allus
♦ 20:00 – Bluewaffle Sauerkraut
♦ 21:15 – The Captain
♦ 22:00 – Miss Isa
♦ 23:00 – Countersound
♦ 00:00 – ???

– Wat nog meer dan? –
♦ ART EXPO VAN LOKALE KUNSTENAARS
♦ ETEN
♦ DRINKEN
♦ CHILL
♦ MEER BLIEPBLOEP

– Wat kost da? –
Bepaal je zelf via het volgende keuzemenu! De ervaring is niet anders, alleen de inhoud van je portemonnee zal het merken.

De opties:
3,00 – Budget Ticket (Een ticket! Maar dan goedkoop!)
6,00 – Regular Ticket (Een ticket!)
9,00 – Support Ticket (Zorgen ervoor dat budget tickets mogelijk zijn)
15,00 – Ik kan het missen Ticket (Zorgen dat we dit vaker kunnen doen)

Scoor deze tickets HIERRR!