Deel jouw HAL-moment met #hal25tekoop

Na elf jaar reuring, experimenteren en bouwen is HAL 25 uitgegroeid tot een iconische plek in Alkmaar voor creatieve makers en publiek. Van werkplaats tot biercafé, van theaterexpedities tot nachtclub, van skateplek tot terras, van televisiestudio tot Peeshow, van naaktcamping tot expositie, van sauna tot bioscoop. In elf jaar tijd heeft HAL 25 al duizenden transformaties ondergaan en een breed publiek getrokken. Kortom: elf jaar aan gedenkwaardige, onbetaalbare HAL-momenten.

Wat is jouw HAL-moment?

HAL 25 roept op foto’s, video’s en anekdotes uit elf jaar HAL 25 te delen op social media met de hashtag #hal25tekoop’. Zo ontstaan er vanuit diverse invalshoeken en perspectieven een verzameling vastgelegde momenten uit de HAL 25-geschiedenis.  

Te koop

Maar hoeveel zijn die memorabele momenten waard? Wat zou je geven voor Koningsdag bij HAL 25? Hoe taxeer je het menselijke, sociale en culturele kapitaal dat in elf jaar tijd opgebouwd is?

Op 15 september vieren we het elfjarig bestaan met een groot feest voor iedereen die 11 jaar HAL 25 wil vieren. Voor iedereen, écht iedereen, wat wils… Meer informatie daarover en het programma volgt binnenkort! Houd hal25.nl/te-koop in de gaten voor nieuws en informatie en meld je alvast aan voor het Facebookevenement.

WE ZIJN BENIEUWD NAAR JOUW HAL-MOMENT! Zoek op #hal25tekoop op Facebook en Instagram om te zien wat anderen hebben geplaatst.