Nieuwsbrief 19 mei 2017

FUNKY FRIDAY SPECIAL - vrijdag 19 mei

Een speciale editie van Funky Friday in HAL 25 Alkmaar.
De combinatie van Dj’s, Vj’s en live muziek vormt de basis van Funky Friday.
Funky Friday’s motto is: 'keep the soul & funk a live!' Bureau Dynamiek is daarom trots om deze avond Hét funk orkest van Amsterdam (olv Efraïm Trujillo) te mogen verwelkomen in HAL 25! Een bijzonder optreden op een bijzondere locatie.

Amsterdam Funk Orchestra
Wat doe je als je vette funk wilt maken met de grootst mogelijke bezetting?
Dan richt je die op, was de conclusie van Efraïm Trujillo (musical director) en Matthijs Klinkert (zakelijk leiding). De band werd na een intensieve auditieronde opgericht in 2014 en is inmiddels de snelst rijzende ster in de clubs zowel in het jazz- als het popcircuit. De band speelt vol overgave klassieke funk en afro funk, speciaal geschreven en gerarrangeerd voor deze band door Efraïm Trujillo. De band kent haar klassiekers en speelt natuurlijk ook stukken van bijvoorbeeld Herbie Hancock en Fela Kuti. De grote ritmesectie met percussie maakt Amsterdam Funk Orchestra een band waarbij je niet stil kunt blijven zitten. |
Funky DJ’s en VJ.

Het is meteen lekker binnenkomen in HAL 25 met DJ ‘The JazzJuggler’. Christian Braak draait zijn vinyl. Up-tempo mix van onverwachtse grooves. Eigengereid, hedendaags en prachtig krakend. Kortom een DJ-set met een stevige en swingende sound van Hardbop tot Brokenbeats en van Funk tot Nu Jazz.

Funky Friday resident DJ Radikal Rüpert speelt eerst live als muzikant in het Amsterdam Funk Orchestra en gaat daarna los met een authentieke vinyl-set en een overdosis Groooove. Deze radicale muziekfanaat neemt je mee naar de roots van Jazz, Funk, Soul & Disco en unieke exotische tunes.

Eén van de Funky Friday mannen van 't eerste uur: VJ CRABS heeft er weer zin in! Hij speelt in op de dj’s en (eventueel) lichttechnicus om de bezoeker mee te nemen in de HAL sfeer. Hij experimenteert graag met video camera's, videomixers, midi controllers en meerdere schermen doormiddel van TripleHeadtoGo. Hierbij zorgt hij dat zijn videoclips op elkaar zijn afgestemd d.m.v. kleur en thema.

Check voor meer informatie FB: ‘Funky Friday Special 19 mei HAL 25’.
Bij HAL 25 is voldoende parkeergelegenheid. Er is geen pin aanwezig.

DATUM  VR 19 MEI
TIJD 21 TOT 01 UUR
TOEGANG 10,-

 


HAL 25 is een wonderlijke combinatie van industriŽle vormgeving, groengeurende tuinen en huiselijke knusheid, midden in hartje Alkmaar! Hier vinden onregelmatig culturele evenementen plaats, zoals de bekende FILM & FOOD projecten.

dinsdag 3 januari '17

Sponsor van Shuffle Magazine

We beginnen het jaar 2017 goed. HAL 25 is sponsor geworden van Shuffle Magazine. Shuffle Magazine is een productie van Stichting Shuffle. Stichting Shuffle is een organisatie die niet is gericht ...meer »


woensdag 14 december '16

ZALIGE KERSTVLUCHT 2016

ZALIGE KERSTVLUCHT komt er weer aan!!!. We zijn druk met voorbereidingen. Bouwen, inrichten, eten koken, gasten uitnoden, busjes regelen voor pendeldienst naar de AZC's. vrijwilligers zoeken, ...meer »


zondag 22 mei '16

Kleine Huizen

TINY HOUSE, PETIT MAISON, KLEINES HAUS, PEQUEÑA CASA, LILLE HUS of gewoon KLEIN HUIS Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Nog geen maand na de succesvolle bijeenkomst van Groenlinks ...meer »


zaterdag 21 mei '16

BITTERBALLENFONDS gaat goed

 2500 BITTERBALLENFONDS - niets is echt moeilijk - Dit fonds is in het leven geroepen op 13 mei 2016 toen HAL 25 exact 2500 dagen bestond. Doelstelling: Doel van het fonds is om mensen ...meer »


woensdag 9 maart '16

Gemeente Alkmaar doet mee!

 Goed nieuws van Gemeente Alkmaar. AIR Creatorium wordt beschouwd als een “inhoudelijk sterk plan … met veel potentie”. De gemeente levert daarom een grote bijdrage aan ...meer »


zondag 6 maart '16

RABO partner bij Creatorium

Rabobank treedt toe tot groep sponsoren Rabobank Alkmaar e.o. gaat AIR Creatorium financieel ondersteunen met een donatie uit het Fonds Coöperatief Dividend. Een ondersteuning waarvoor de ...meer »


zondag 17 januari '16

Geld voor verbouw Creatorium

AIR CREATORIUM Alle deadlines voor december zijn gehaald, de subsidie-aanvragen zijn voor een groot deel verstuurd. Het goede nieuws is dat alvast één Alkmaars fonds zijn vertrouwen ...meer »


dinsdag 29 december '15

Impressie ZALIGE KERSTVLUCHT 2015

December 2015   Fantastische Kerstnacht met ZALIGE KERSTVLUCHT       ...meer »


vrijdag 23 oktober '15

Culturijnen als betaalmiddel

HAL 25 accepteert de nieuwe Culturijnen als betaalmiddel De Culturijn is een lokale, digitale cultuurmunt, waarmee leerkrachten van scholen en culturele partners onderling kunnen handelen. Culturijnen ...meer »


maandag 14 september '15

Filmbeelden Kunst tot de Nacht

 Charmante impressie van Kunst tot de Nacht 2015 in de hal.   ...meer »


HAL 25 – Pettemerstraat 15 – 1823 CW Alkmaar – HAL 25 is een productie van UNIT1 en de gemeente Alkmaar