Nieuwsbrief 1 mei 2017

ONDER DE SPANTEN - 1e ZO VD MAAND

De zomer komt langzaam dichterbij, het blijft steeds langer licht buiten. We zien steeds meer glimlachen en ontblote onderbuikjes buiten op straat, oftewel de HOOGSTE tijd om op het buitenterrein van de HAL te bivakkeren! Zwembroek mee, teenslippers aan, kekke zonnebril op en met een cocktail in je hand lekker chillen, ontkateren, dansen, eten, drinken of socializen 'ONDER DE SPANTEN' van de HAL. En dit alles op iedere 'EERSTE' zondag van de maand. Kom maar door met die zon!

MUZIEK
Kapitein Kasper - Vonder - Palestina Robotica

SPECIALS
- Pipowagen Soundsystem: Een door kunstenaar Steven Hoes gemodificeerde schaftwagen, die omgetoverd is tot DJ booth en waar een krankzinnige maar geniale licht- & geluidinstallatie in zit gebouwd. Uiteraard is deze Pipo voorzien van panoramadak, waar je met een drankje van het prachtige uitzicht kan genieten.
- Hottub: Een met hout gestookt containerzwembad waarin de temperatuur tot ongekende hoogtes reikt en de meest romantische verhalen o
ntstaan. Alleen toegankelijk in zwemkleding of blote bips.
- Flow Tide Skateschool: Neem je skate- of longboard mee en kom het asfalt van de HAL testen. Kan je niet longboarden?! Geen probleem. Onze mannen van 'Flow Tide' gaan het je leren. Mocht je het tof vinden kan je lid worden van hun skateschool, hier op het buitenterrein van HAL 25.

ETEN
Wordt een lekkere tropische hap. Je kan vooraf reserveren via ---> ervin@hal25.nl Om het gezellig te maken, eten we gezamelijk tussen 18:00 & 19:00. Prijs 10 euries (incl. bakkie koffie)

LET OP! Alleen cash, geen pin aanwezig en geen eigen consumpties!

DATUM ZO 7 MEI
TIJD 16 - 22 UUR
TOEGANG VRIJ

 


HAL 25 is een wonderlijke combinatie van industriŽle vormgeving, groengeurende tuinen en huiselijke knusheid, midden in hartje Alkmaar! Hier vinden onregelmatig culturele evenementen plaats, zoals de bekende FILM & FOOD projecten.

dinsdag 3 januari '17

Sponsor van Shuffle Magazine

We beginnen het jaar 2017 goed. HAL 25 is sponsor geworden van Shuffle Magazine. Shuffle Magazine is een productie van Stichting Shuffle. Stichting Shuffle is een organisatie die niet is gericht ...meer »


woensdag 14 december '16

ZALIGE KERSTVLUCHT 2016

ZALIGE KERSTVLUCHT komt er weer aan!!!. We zijn druk met voorbereidingen. Bouwen, inrichten, eten koken, gasten uitnoden, busjes regelen voor pendeldienst naar de AZC's. vrijwilligers zoeken, ...meer »


zondag 22 mei '16

Kleine Huizen

TINY HOUSE, PETIT MAISON, KLEINES HAUS, PEQUEÑA CASA, LILLE HUS of gewoon KLEIN HUIS Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Nog geen maand na de succesvolle bijeenkomst van Groenlinks ...meer »


zaterdag 21 mei '16

BITTERBALLENFONDS gaat goed

 2500 BITTERBALLENFONDS - niets is echt moeilijk - Dit fonds is in het leven geroepen op 13 mei 2016 toen HAL 25 exact 2500 dagen bestond. Doelstelling: Doel van het fonds is om mensen ...meer »


woensdag 9 maart '16

Gemeente Alkmaar doet mee!

 Goed nieuws van Gemeente Alkmaar. AIR Creatorium wordt beschouwd als een “inhoudelijk sterk plan … met veel potentie”. De gemeente levert daarom een grote bijdrage aan ...meer »


zondag 6 maart '16

RABO partner bij Creatorium

Rabobank treedt toe tot groep sponsoren Rabobank Alkmaar e.o. gaat AIR Creatorium financieel ondersteunen met een donatie uit het Fonds Coöperatief Dividend. Een ondersteuning waarvoor de ...meer »


zondag 17 januari '16

Geld voor verbouw Creatorium

AIR CREATORIUM Alle deadlines voor december zijn gehaald, de subsidie-aanvragen zijn voor een groot deel verstuurd. Het goede nieuws is dat alvast één Alkmaars fonds zijn vertrouwen ...meer »


dinsdag 29 december '15

Impressie ZALIGE KERSTVLUCHT 2015

December 2015   Fantastische Kerstnacht met ZALIGE KERSTVLUCHT       ...meer »


vrijdag 23 oktober '15

Culturijnen als betaalmiddel

HAL 25 accepteert de nieuwe Culturijnen als betaalmiddel De Culturijn is een lokale, digitale cultuurmunt, waarmee leerkrachten van scholen en culturele partners onderling kunnen handelen. Culturijnen ...meer »


maandag 14 september '15

Filmbeelden Kunst tot de Nacht

 Charmante impressie van Kunst tot de Nacht 2015 in de hal.   ...meer »


HAL 25 – Pettemerstraat 15 – 1823 CW Alkmaar – HAL 25 is een productie van UNIT1 en de gemeente Alkmaar